"Początki jednak nie były łatwe, zwłaszcza dla osoby zaraz po szkole średniej. Piotr Krawczyk nie cieszył się ze zdanej matury na wakacjach lecz stawiał pierwsze kroki w biznesie. Jak sam mówi został rzucony na głęboką wodę, na tyle głęboką, że musiał przerwać studia aby podołać wyzwaniom stawianym przez rynek. Dzięki intuicji, mimo światowych doniesień o sytuacji gospodarki, grupa Piotra Krawczyka rośnie.
- Na ogół staram się nie narzekać, ale muszę przyznać, że w ostatnim czasie zaszło sporo zmian w spółkach. Część projektów musieliśmy odłożyć w czasie, część została zmodyfikowana ze względu na obecny kryzys. Spółki, które są notowane na giełdzie odczuwają skutki kryzysu w postaci niewiarygodnie niskich kursów akcji. W kryzysie jest normalne, że dobre spółki są niedowartościowane. Jednak mogę z całą świadomością powiedzieć, że jesteśmy przygotowany na gorsze czasy – podkreśla Piotr Krawczyk - Stale pracujemy nad wdrażaniem nowych projektów m.in. nad profesjonalnym zespołem wyścigowym startującym w Mistrzostwach Europy czy też spółką zajmująca się wynajmem samolotów i śmigłowców dla biznesu. W planach mam też realizację projektu sprzedażowego z branży medyczno – rehabilitacyjnej – dodaje."