Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,71 zł , zmiana od tamtej pory: 122,54%

Byłem tu nie tak dawno

Firma była zdołowana. 17 gr. Jakiś kontrakt nieduży z operatorem komórkowym. Wydawało się, że to będzie dobry deal. Ale przyszło pytanie:dokąd? Co mają więcej? Są niedowartościowani trochę. Ale po wzroście kursu przestało mieć to znaczenie, bo rynek jest niedowartościowany dramatycznie. Tak chciałem, aby mi się sprzedało po 75 gr. Większość się tak sprzedało, reszta troszkę niżej. Taki zysk trzeba odbierać, mimo, że to są drobne inwestycje. Teraz trzeba zapomnieć na kilka miesięcy. Jeśli nie pokażą nic nowego-to znaczy, jeśli ich nowa wersja oprogramowania nie znajdzie grubszych klientów, to kasuję z listy obserwowanych.
  • Byłem tu nie tak dawno Autor: ~scarcrow

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SUNTECH 0,64% 1,58 2025-11-14 15:42:00