To ostatni mój wpis na tym forum. Jakiekolwiek póżniejsze wpisy podpisywane jako "Gość" (a pojawią się na pewno jako reakcja na niniejszy wpis, na fakty i prawdę o tym przekręcie zwanym Braster) będą tylko i wyłącznie wpisami trolli.
Pisałem tutaj i ostrzegałem już w 2016 roku i potem wielokrotnie w 2017, i jeszcze na początku tego roku, podając fakty i analizy dotyczące oszukańczego wręcz postępowania zarządu spółki wobec akcjonariatu, dotyczące sytuacji ekonomicznej spółki, która po dwóch latach od wejścia na rynek ma sprzedaż na poziomie bliskim zero, generując przy tym horrendalne koszty, pisałem o stanowisku FDA i anglosaskich środowisk medycznych w sprawie termografii jako metody wykrywania raka piersi (co do dzisiaj się nie zmieniała i nie zmieni, a dlaczego, to też o tym pisałem), pisałem o tym, że czasu Braster ma niewiele, bo ktoś wymyśli podobny gadżet, i tak się stało, a ten BreasterExam (http://www.ibreastexam.com/) jest dużo mądrzejszy i łatwiejszy w obsłudze gadżetem (wystarczy aplikacja odczytująca od razu wynik), do tego jest on tańszy. Wszystko, co napisałem, się sprawdziło. Kto nie słuchał mądrej głowy, posłuchał psiej skóry...
Dla tych wszystkich, którzy z mojej obecności na tym forum skorzystali, ale i dla tych słuchających "psiej skóry": Wesołych Świąt.
P.S.
Pozostaje tylko nadzieja, że Braster to ostatni tego typu szwindel na taką skalę na NC.