Forum Giełda +Dodaj wątek

BLUETAX pomoc rewolucj CERABUD

(okiem nieudacznika 70% zysk styczeń) Czytac nie marzyć .To ja specjalnie wstałem żeby wam pomuc godz6..00 wczoraj już było lepiej .Więc tak dociebie pisze Basiu do ciebie Zenit ,www itd. nieoglądać sie na miłosc boską na inne spułeczki ilu was tam jest akcjonariuszy umoczonych.Dajecie sie robic w banbuko mówie STOP czas zacząć wzrost. macie postawić barykade ze wszystkich swoich oszczednosci .nieważne ile ja mam ile ty masz ratujcie ziarnko do ziarnka i bedzie milion 2moze3 minimum na 0.10 jak ktos się boi. Niemoże byc że jest kupie 130 tys za 10 co to jest? ludzie sie boja barykada musi byc z żelaza i stali (patrz Blutax) czołg poniej nie przejedzie .barykada pod dystrybucje barykada bo taniej sie niekupisz, , barykada daje zaufanie kupujacemu ...Chcecie zarobic stawiac dzisiaj MUR czynny opór a jestem pewien ze 0.12 zniknie szybko ..Goraco pozdrawiam zycze wzrostów nara.............................

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.