Forum Kryptowaluty +Dodaj wątek

Bitaby - BCP z wielkim potencjałem?? Zapraszam do dyskusjii

Witam serdecznie wszytskich kryptowaluciarzy :D A zwłąszcza tych którzy w 100% tak jak ja z ponad 10 letnim stażem na GPW całkowicie przerzucili sie na kryptowaluty... Moim zdaniem to własnie kryptowaluty są przyszłością...
Tak więc również kryptowalty nie są mi obce bo od trzech lat uważnie im sie przyglądam i obecna euforia wywołana halvingiem może nie potrwac zbyt długo bo zazwyczaj dzien, dwa bądz tydzien wczesniej przed tak wielkim wydarzeniem zaczynają sie mocne spadki co nie zmienia faktu że w dłuższym terminie BTC ma szanse osiągnąc niebotyczne wzrosty jak w koncówce 2017 ale na to moim zdaniem jeszcze trzeba bedzie poczekac może i pótorej roku jak wynika z moich analiz i nie tylko bo wielu analityków również tak twierdzi że to konówka roku 2021 może powtórzyc ten okres. Inne dobre kryptowaluty takie jak Ethereum czy Riplle niestety ale tanczą jak BTC im zagra czyli jak btc leci w dół to praktycznie cały rynek leci, no własnie ale czy aby napewno???
Zauważyłem że jest pare kryptowalut które idą własnym torem (jest to natomiast nieliczna liczba kryptowalut) ale niewątpliwie taką walutą jest BCP (blockhain poland) notowaną na giełdzie bibay. Ostatnio Kurs poszedł nawet o 400% po czym zawrócił więc jest jeszcze okazja...
link
BCP to kryptowaluta spółki która preżnie pracuje i do konca drugiego kwartału czyli za niecałe 2 miesiące ma sie sporo wydarzyc przede wszytskim zmiana tokena utility na security (czyli takiego za którego bedziemy otrzymywac dywidende) ponadto również do konca 2 kwartału ma ruszyc platforma OZE która może przynieść spore zyski (inwestował ktos może w ostatnim czasie w spółki z braży fotowoltaiczej, odnawialnych zródeł energii?) Moja ostatnia inwestycja na gpw to 01cybaton którą mógłbym zaliczyc do jednej z lepszych.. Ponadto BCP rozwija inne projekty które chwalą sie dużym zainteresowaniem takie jak m.in projekt leasicoin czy Vetchain....
Co mysliscie czy warto?? Zapraszam do dyskusji i z góry dziekuje z udział w dyskusjiii. Pozdr
MARTIN