Drodzy przekręciarze.
Czy przy całym swoim chamskim naganianiu na spółkę, pompowaniu, przerzucaniu z wora do wora i wciskaniu kitu moglibyście zachować chociaż odrobinę klasy? Jestem w stanie znieść wszystkie wpisy bez żadnej merytoryki, robione na zasadzie kopiuj, wklej i stosujące techniki z podręcznika manipulacji dla szkoły podstawowej. To jest element swoistej gry i każda średnio rozgarnięta małpa rozszyfrowuje to w trzy sekundy. Lecz podbitka z 1,3 na 1,55 jedną (!) akcją obraża moją i myślę, że nie tylko moją inteligencję. Naprawdę myślicie, że tego nie widać i ludzie są aż takimi kretynami? Żeby nie było, nie mam i nie mam najmniejszego zamiaru wchodzić w posiadanie akcji tej wydmuchy, chociaż pewnie mógłbym zarobić jakieś drobne, podłączając się pod te wasze wałki. Nie interesuje mnie jednak tego typu działalność. A dlaczego w ogóle tracę swój czas pisząc tutaj? Bo denerwuje mnie, gdy czytając forum porządnych spółek, trafiam nagle na tekst w stylu: kup pan cegłę, zerkam z ciekawości i od razu rzuca mi się w oczy któraś już banda cwaniaków usiłująca żerować na ludzkiej naiwności. Nie możecie się wszyscy zająć jakąś uczciwą pracą?