Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,90 zł , zmiana od tamtej pory: -50,33%
Taka giełda jest taka zabawna, nie kupuje się spółek, które są sensowne, nie analizuje się fundamentów, historii, nie robi dobrych założeń na przyszłość, tylko czeka się na raporty... A potem jebs, 2 dni wrzucania całego hajsu po raporcie w spółkę, szybki wyskok i dawaj gdzie indziej czaić okazję na (kilku)nastoprocentowy zysk w ciągu dnia. Ludzie, jakbym miał tak inwestować to bym zawału dostał, albo bym zamienił się w jednego z takich trolli się udzielających tu na forum i płakałbym, bo 2 raz z rzędu wskoczyłem w złym momencie i co biedny ja mam teraz robić. PRZECIEŻ ROSŁO, CZEMU JUŻ NIE ROŚNIE?! OSZUKANO MNIE! Dla mnie Polman to około roczna inwestycja. Mogłem sprzedać wczoraj, dzisiaj, ale nie w tym rzecz. Wydaje się, że spółka jest solidna, przede wszystkim poprawia wyniki, więc chętnie będę obserwował jej rozwój mając trochę akcji w portfelu. Złotówka należy się jak psu buda, czy wam się to podoba czy nie, a kolejna złotówka to będzie nagroda za cały obecny rok. Rozumiem, jak ktoś nie ma czasu na długoterminowe inwestycje, ale bardzo proszę nie siejcie niepotrzebnego fermentu, bo ludzie mają mętlik w głowie.
  • Beka Autor: ~Epidemiolog
  • Re: Beka Autor: ~Yolo
  • Re: Beka Autor: ~Rozsądny_Inwestor
  • Re: Beka Autor: debordian
  • Re: Beka Autor: ~Prorok
  • Re: Beka Autor: ~Rozsądny_Inwestor
  • Re: Beka Autor: ~Prorok

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLMAN 1,82% 0,45 2025-10-10 11:10:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.