Od roku kompletnie nic się nie działo na wykresach, obroty zerowe, jedynie tyle, co za 2 tys. coś w danym dniu kupowali animatorzy rynku. Miało to i dobrą stronę, bo w dużej mierze akcje tej spółki ominął kryzys.
Od zeszłego tygodnia widać wyraźnie po arkuszu, co się dzieje. Ktoś zaczął zbierać powoli akcje. Gdy zapytalem się tydzień temu na tym forum, "skąd te wzrosty +7,5%", to godzinę później ktoś sztucznie zbijał wykres poprzez zakup 1 lub kilku akcji po niższych cenach. Analizując arkusz ewidentnie ktoś zbiera, a nie pozbywa się akcji za kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy złotych, aczkolwiek stara się to robić powoli. Dzisiaj też - na tę chwilę obrót 60k i to efekt skupowania, a nie pozbywania się akcji. Publikacja raportu jest dla mnie w sposób niezrozumiały późna, bo dopiero w kwietniu. Myślę, że znajomi królika już po prostu wiedzą, czego się spodziewać i tu do kwietnia będzie rakieta, zakopywana sztucznie jakimiś sztucznymi sprzedażami po 1 akcji, by ukryć, co się dzieje. Ja sam dzisiaj dokupiłem trochę akcji i nie zamierzam już dobierać, żeby zachować dywersyfikację, ale zakładam wzrosty.