Nie wiem czy ktoś zarobił na tym ścierwie, ale ja wtopiłem 5koła i jest to dla mnie spora część kapitału. Pomijając wszelkie wyceny ścierwa to publikacje zarządu i oficjalne informacje o ffloacie dają duuuużo do myślenia. Z danych ujawnionych wynika że w obrocie powinno być 12 380 000akcji podczas gdy od pierwszego dnia notowań 27 stycznia gdy kurs zakończył się na 1.62 do dnia dzisiejszego przemieliło się: 833 514 816!!!!!!!!!!! akcji i pomijając 2 dni kurs systematycznie zniżkuje. Odejmując obroty daytraderów niewiarygodne jest aby obrót na akcjach był 70 razy większy niż oficjalnie dopuszczony do obrotu przy ewidentnym skupie!!!! Nie wiem czym się zajmuje KNF oprócz łapania przestępców zawyżających kurs 100ma akcjami ale tu widoczne jest całe bagno giełdy i jakoś nikogo z KNFu takie bagno nie zainteresowało. Ja straciłem sporo, ale sadząc po obrotach ktoś stracił o wiele więcej i jeśli nic z tym bagnem nie zrobi straci o wiele więcej, bo ewidentnie widać, że na rynek rzucane są wciąż nowe pakiety akcji niby niedopuszczonych do obrotu!!! Zapraszam do przemyśleń i działań prawnych - zrozpaczony. pozdr