Witam chciałbym si Pana zapytać o pare rzeczy z dziedziny analizy technicznej. Jestem zapalonym wyznawcą liczb fibo i metod z nimi zwiazanych. Czytałem juz wiele pozycji na ten temat. Mozna powiedziec ze juz od dłuższego czasu wprowadzam z powodzeniem te formacje i metody z nimi zwiazane do swojego tradingu. Jednak brakuje mi jednej rzeczy . A konkretnie geometri czasu . Wiem że jest to bardzo dobra metoda uzupełniająca analize wykresów z wykrzostyaniem formacji gartleyowkich . Chodzi konkretnie o to ze geometria czasu jest kolejny potwierdzieniem wystepowania istotnego punktu zwrotnego . Wiele razy złapałem sie na tkzwane fałszywe wybicie i dlatego chciałbym dowiedziec sie coś wiecej na temat geometri czasu bo w tym temacie to jestem całkowitym nowicjuszem. Prosiłbym Pana może o jakieś informacje o książkach na ten temat(oczywiscie zagranicznych bo w polsce nie ma takich książek, chyba że coś przeoczyłem) ale także o jakiekolwiek informacje na tem tego zagadnienia. Może jakieś strony www lub cokolwiek co by mi tą metode przybliżyło. Z góry dziękuje na odpowiedź. Pozdrawiam