Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1 880,00 zł , zmiana od tamtej pory: 75,16%

Artimar..... w dobrym trendzie wzrostowym buka chodzi wielokrotnie po 3.

Mam wrażenie że jest tu sporo osób co nie odpala innego wykresu niż 5 lub 15min, radziłbym to zrobić, to daje tak zwane "tło" używając terminologii M. Siudka. Wtedy można inaczej spojrzeć na wzrosty o 250pkt od dołka.

A teraz do Artimar'a ;), ze względu na takie prowokacje jak Aleksandra naprawdę niechce mi się już tu zaglądać dlatego rzadzziej pisze i raczej w nocy ;) uważam że ktoś rozpoczął tym wolumenem proces, dzisiejsze zachowanie wigu20 i jego korekty która tak jak się spodziewalem nie przekroczyła 30pkt wskazuje że trend wzrostowy się utrzyma, czyli wolumen na orlenie raczej rozpocząl proces L niskie obroty w ciągu dnia... o 14 jak patrzylem bylo ledwo 200baniek na wig20 wskazuje że jest formowana pozycja (długa), jeśli cokolwiek mialo by się spieprzyć to najdalej jutro się rozjaśni, bo niedługo od wolumenu otwarcia rozpoczyna się ruch. A ta szpila na orlenie to kwiatek gruby, raz na miesiąc lub rzadziej. Zarówno orlen jak i wig20 wykonaly czysto matematyczne posunięcia na 3 stąd raczej o L na pkn się nie martwie... sam zwrociles uwagę że i 61 zajrzało mi w oczy, gdybym nie domyślał się co grają dawno bym popuscil. Spojrz na HG.F.... pomyliłem się co do formy korekty, była gwałtowna, ale poziomy podawałem 2 albo 3 dni temu, 222 oraz 219 o ile dobrze pamiętam, przy czym sklaniałem się do 219, ze względu na to że banda oczywiscie jest wzrostowa po 2 dniach oparli się na 220 z groszem... czyli niższa banda. Matematyka nie kłamie to przedmiot ścisły, fundamenty i informacja to jakaś humanistyczna beletrystyka. okej okej wyższa mata zahacza o filozofię :).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.