Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1 848,00 zł , zmiana od tamtej pory: 60,71%

@artimar czy @ciemniak

Od lat prowadzisz z kimś dyskusje na tym forum i nawet nie potrafisz go teraz zidentyfikować. I jak ty chcesz prognozować zachowanie rynku, gamoniu. Poniżej cztery posty z waszej dawniejszej dyskusji. I nawet nie chodzi o to, że można go poznac po IP komputera, ale brak polskich znaków, brak spacji po przecinku, ten styl, .... w jego postach powinieneś zauważyć, skoro tak ochoczo z nim dyskutujesz.
Niestety, ciemniak zawsze będzie ciemniakiem.

Dnia 2015-06-17 o godz. 21:36 ~gruby napisał(a):
> Dzisiaj PKO BP jutro PKN,ten ciezki karabin maszynowy trzymany jest na czarna godzine , na dorzniecie bykow.Jak szybko urosl tak szybko spadnie,to dla przypomnienia dla lapaczy dolkow na indeksie.

Dnia 2015-06-17 o godz. 21:53 artimar napisał(a):
> prognozowałeś kierunek do 100zł. na PKN więc skąd ta zmiana? :)

Dnia 2015-06-17 o godz. 22:39 ~gruby napisał(a):
> Mam jeszcze szczere pytanie do ciebie ,masz jeszcze te elki ktore otworzyles po 2325? Ja nie jestem obrazalski,pomimo tego,ze caly czas mnie prowokujesz swoimi komentarzami.Moge ci przyznac,ze moze na temat gry na walutach piszesz madrze ale odnosnie futures na nasz grajdolek piszesz niekiedy bzdury.Pozdro

Dnia 2015-06-17 o godz. 23:26 artimar napisał(a):
> jeśli czytałeś moje komentarze, to pisałem pod koniec sesji i wieczorem, że mam te tylko te 3 szkapy po 2325 na serii U. i że zaskoczył mnie tak głęboki spadek. Kusiło mnie na więcej L ale zrobiło się zbyt ryzykownie. Chciałbym jutro zobaczyć wielką lukę bessy na otwarciu aby otworzyć kilka nowych L i na odreagowaniu złapać kilka pkt. NIe zdziwi mnie jak jutro zanegujemy dzisiejsze spadki ale się nie upieram.  No i cały czas czekam na wejście z długimi na FUSD bo spadek  poniżej 3,65 może okazać kolejną pułapką więc tu też liczę na wzrosty do 3,80. Wejście na serii U widzę poniżej 367 a jak będzie to czas pokaże.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.