PROSZĘ WYŁĄCZNIE O KOMENTARZE MERYTORYCZNE
===============================================
Nie bazujcie na informacjach, których nie jesteście w stanie zweryfikować. Zobaczcie, że ponad połowa postów jest zupełnie niemerytoryczna tylko jest odbijaniem piłeczki pt. "brutalna prawda czy nieudolne naganianie na spadki". Znam Agtesa od ponad 20 lat czyli od czasów PHU i wiem, że liczy się High Life i to jak nas widzą. Wtedy to można było łatwo przejrzeć bo firma miała 2 osoby i problemy firmy od razu było widać. Teraz mają sztab szczekaczy, PR-owców i kawałek historii potwierdzającej sukcesy czyli tematy, które udało się "poukładać". Zrozumcie, że oni wszyscy grają do jednej bramki i są przeciwko Wam. Wy teraz sponsorujecie wszystkie fanaberie zarządu itd. Nie jest chyba tajemnicą, że z wejściem na giełdę był poślizg, bo nie mieli czysto w papierach czyli długi. Jakoś wtedy ten temat obeszli, ale nie ma cudów tam gdzie wkracza matematyka. Ktoś ŚWIADOMY napisał, że Agtes wisi kasę firmie Zeszuta - możliwe, jednak sam wiem, że prawie rok czekają na pieniądze, firmy które przyznały im kredyt kupiecki a teraz plują sobie w brodę i zastanawiają jak odzyskać od TAKIEJ firmy pieniądze. (Rejstr długów, lista niewypłacalnych itd.!?)
Popytajcie w branży jak się nie tak dawno kadra ulotniła i ile nowych firm powstało.....
Pomyślcie, że insiderzy już 2 lata temu wiedzieli co robić i zrobili.
Agtes nie będzie mieć łatwo nawet jak mu obetną wszystkie długi - taki rynek a koszty mają niemałe.
Zapomnijcie o jakiś cudach projektach Horyzontach 2020 itd. - tam nie ma kadry jest tylko kilka certyfikatów jak AQAP, WSK i referencje od dużych firm po tematach, które udało się poukładać.
Ktoś pisał o targach w Kielcach i o grupie zbrojeniowej i muszę przyznać, że faktycznie tak jest tylko, że to nie ma nic wspólnego z Agtesem. Targi w Kielcach odwiedziłem i Agtesa tam nie było, a te mrzonki o PGZ to fakt, ale w zasadzie tylko rebranding grupy BUMAR - Agtes im nigdy im nie był i nie będzie potrzebny bo to oni są te Grube Misie w Polsce, ale już nie zagranicą.
Moim skromnym zdaniem ten RAJD pod 3 PLN to ostatni powrót świadomości u trupa...., potem może być już tylko kilka drgawek i agonia i to wcale nie powolna.
Tajemnicą Poliszynela jest dla mnie młody "Prezes", który podobno włożył swoje pieniądze w zakup akcji po dość wysokim kursie. ...tylko za cholerę nie rozumiem po co skoro wiedział jak jest, a najbardziej interesujące jest kto na to wyłożył kasę bo 200% nie wziął ze swoich, bo nawet gdyby chciał to i tak....
PROSZĘ WYŁĄCZNIE O KOMENTARZE MERYTORYCZNE - zajrzę niedługo - na pewno podejmę polemikę.