Forum Giełda +Dodaj wątek

analiza techniczna dotychczasowego trendu na Netii

Szanowni koleczy i koleżanki też.....
Postanowiłem wydrukować ten wyykres i dołożyć go do swojego archiwum dla potomności. Jest on bowiem klasycznym przykładem - wzorowym doprawdy - fal Elliotta.
Napisałem kiedyś, że z Netii można czytać jak z książki i tak jest do tej chwili.
Wystarczy pod wykresem umieścić oscylatory ULT i RSI a one same pokażą pięć wyraźnych fal wzrostowych popartych na dodatek obrotami. Co Was może teraz czekać na Netii ? Pisze Was bo mnie tam nie ma co nie znaczy że moje zainteresowanie tą spółką się skończyło, wprost przeciwnie będę się jej w dalszym ciągu bacznie przyglądał chociażby dlatego by sprawdzić swoje założenia. Dzisiaj jednak przyszedł ważny moment
kurs doszedł do swojej lini wsparcia długoterminowego. Jeśli ją przełamie możemy spodziewać się co najmniej trendu bocznego. Próby odbicia w górę jak na razie nie dały oczekiwanego rezultatu. Nie pisze tu broń Boże że należy sprzedawać, ALE na pewno należy rozważyć zmniejszenie swojego zaangażowania lub ustawienie odpowiedniego STOPU.
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie , jak wiecie tymczasowo emigrowałem na Trakcję
Chodzik Księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.