Panie (ukłon w stronę ...wiecie kogo) i Panowie
Przeprowadzę szczątkową analizę preda (proszę brać to z przymrużeniem oka)
Po adresie IP można wywnioskować że to osoba która pracuje i mieszka w Warszawie. Adres IP używany wieczorem to adres z TV kablowej Vectra który przypisany jest do Warszawskiej sieci. Dalej analizując wyskoki z IP195.136.30.xx można stwierdzić ze pracuje on w godzinach 9-17 czego dowodem mogą być wpisy które są robione właśnie w tych godzinach od poniedziałku do piątku, co więcej nasilenie następuje w godzinach 11-14 +/- 30 minut. Oczywiście są sporadyczne wyjątki i wpisy zdarzają się o godzinie 9 z minutami czy też 16 i nawet 17 z minutami ale to są wyjątki i oznacza że szanowny pred w tych dniach trochę się nudził i postanowił wskoczyć na forum. Sam adres IP przypisany jest do firmy Exatel przy ul Perkuna w Wawce która to jest usługodawcą dla takich firm jak BOŚ, 3net, czy firmy poligraficznej (ten nr. IP początkowa sekwencja przypisana jest do tych firm) nie będę w to włączał miasta Koszalin bo raczej pred nie dojeżdża a raczej dolatuje do Koszalina do pracy a następnie wraca do Wawki. Wyeliminować można też firmę poligraficzną obecnie jej strona padła, a firma 3net jest z Gdańska tak wiec zostają nam BOŚ lub Exatel. Generalnie dla tej sekwencji przypisane jest 208 adresów IP (to wszystko jest w google :) trzeba trochę poszukać) i dało by się dokładniej sprawdzić ale już mi się nie chce.
A teraz pojadę hardkorem totalnym:
Dla mnie Pred to osoba która pracuje na stołówce, (obiera ziemniaki, wynosi śmieci, myje gary itp) i jako stołówka są w globalnej sieci exatela lub BOŚ (no to już hardkorek lekki stołówka ma dostęp do sieci banku) i korzysta gościnnie z ich IP. Dlaczego akurat stołówka bo w godzinach porannych nasz pred obiera ziemniaki, skrobie marchewkę, czy mieli mięso ręczną maszynką do mięsa i jest zajęty, czasem gdy na obiad jest ryż lub kasza ma trochę więcej czasu to odezwie się wcześniej a tak to czeka do godziny 11:00 gdy wszystko już jest podszykowane do obiadu i całość jest na ogniu to on ma czas na pisanie głupot w sieci. Co więcej pewnie panowie maklerzy śmieją się z niego codziennie i dla tego postanowił zemścić się na nich uwziął się na jedną ze spółek i postanowił że będzie decydował o jej kursie własnymi wpisami(to leczenie kompleksów chyba? ). Po godzinie 14 gdzie już ludzie są po obiedzie pred wraca do pracy, zmywa gary i talerze i ma już mniej czasu na odpisywanie, chociaż czasem odzywa się około 15, 16 a nawet 17 godziny ale może akurat tego dnia obiady był na talerzykach jednorazowych z plastikowymi sztućcami i miał mniej zmywania- sam nie wiem, i tak co dziennie przez 5 dni w tygodniu.
A tak na poważnie to pracuje on w jednej z tych 2 firm (ja bym obstawiał exatela) i rano odbębnia swoją pańszczyznę a jak już się obrobi (około godziny 11:00)to bierze się za twórczość na forum, następnie od 14 wraca do swoich popołudniowych zajęć i w zależności od ich ilości odezwie czasem po 14:30 a czasem nie.
co ty na to panie pred? wiem że moje IP tak samo szybko i łatwo możesz przeanalizować tak więc czekam na ripostę.
BTW Syndy.k i pred to te same osoby - a te jego zagrywki że nie wie kto to i pyta się syndyka z którego piętra pisze jest hmmmmm sam nie wiem, moja 7 letnia córka zaśmiała się jak jej o tym powiedziałem tak więc bajki tez trzeba umieć pisać bo potem to dzieci będą się z ciebie śmiały.