Więc wracam tu po dłuższej przerwie - na początek krótka analiza ostatnich komunikatów i co to może przynieść w przyszłości
1. info o zakończeniu sporu - według mnie najistotniejsze bo oddaliło realną groźbę upadłości - tu wielkie brawa dla zarządu
2. wzrost wartości inwestycji - no pochwalili się że mają 400tys akcji bumech kupione po 0,78 więc dużo taniej niż ostatnia cena zamknięcia. Teraz bumech zawieszony i nie wiadomo ile się otworzy ale tak czy inaczej widać że zaczęli działać i to z niezłym skutkiem. bardzo fajne info
3. Zakup nieruchomości - tu wykazali że mają wolną gotówkę - to dobrze - kupili coś po okazyjnej cenie. Pytanie brzmi ile z tego wyciągną i czy uda im się takie rarytasy częściej kupować. Ja traktuję info jako wskazówkę na przyszłość
4. Projober - tu wielka zagadka co z tego będzie ale będę uważnie śledził komunikaty i samą firmę projober. Jak faktycznie im to zaskoczy to może być mega strzał. Jak będzie czas pokaże.
Reasumując widać, że od początku roku zaczęło się tu dziać - jestem bardzo zaskoczony bo sądziłem że tu już nic się nie wydarzy a tu proszę - dzieje się i to nie mało. Wyniki za pierwszy kwartał ciekawe jakie będą, choć dla mnie ważniejsze będą za II kwartał bo większość komunikatów dali pod koniec I kwartału więc może być jeszcze tego w wynikach nie widać.
Pozdrawiam posiadaczy - być może dołączę do Was tu niebawem