Ale to jest dramat spółka. Kurs jest na maksa uwalany. Zarząd pewnie średnio się interesuje kurem. Ludzie wiszą na hakach od wielu lat, a trole i naganiacze na papier siedzą tu 24 na dobę. Widzę, że nawet zostałem uwzględniony przez nich na czarnej liście, jako "naganiacz na spadki". To może wyjaśnię. W przeciwieństwie do xxx, On1974, Akcjonariusz i pozostałych wlelonicków, ja nie siedzę na tym forum codziennie. Zaglądam tutaj od czasu do czasu z nadzieją, że kurs może choć trochę urośnie i pozwoli zminimalizować potężną stratę
Fakty są jednak takie, że ta spółka to jeden wielki marazm. I szczerze mówiąc jak czytam posty naganiaczy na zakup śmieciowych walorów, to chętnie szlag mnie trafia. Jak mogą tak łamać i naciągać ludzi. Oczywiście mam nadzieję, że nikt rozsądny nie podejmuje decyzji zakupowych na bazie info z forum. Trzymam kciuki za tych którzy ponieśli znaczące straty na BMCH. Jeżeli wystarczy nam cierpliwości, to może za klika lat uda się cokolwiek odzyskać. Na ten moment wygląda to mega słabo.