Prezes piszę listy informacyjne że spółka ma się dobrze, że zarabia ma super wyniki itd. Opóźnia się z wypłaceniem odsetek od obligacji. Dzwonię do Gdyni i odbiera facet , który nic nie wie i mówi że firma ma przejściowe problemy . Dzwonię do Warszawy Panienka mi mówi żebym obserwował EBI. Dzwonię podając się za klienta nie mogę zamówić żadnej usługi . Łącznie z Logistyką produktu. (Mimo że jest nowy Dyrektor Logistyki) Strona jest taka że nikt nie może niczego zamówić . Taką stronę też mogę zrobić. I jeszcze Prezes który obraża się na wszystkich i obraża innych. Ogółem wiem co mówię bo jestem Logistykiem i też mam firmę z tej branży i powiem szczerze że dla mnie to jest przekręt na miarę Amber Gold tylko że w Gdyni. Firma zmienia siedziby na Warszawę , Kraków, ITP Z TEGO CO WIEM TO TAM NIE MA ŻADNEGO PORTU I DOSTĘPU DO MORZA A TAM WSZYSCY MAJĄ SWOJĘ BAZY . SZCZEGÓLNIE JEŻELI CHODZI O FRACHTY. Ogółem umoczyłem trochę pieniędzy i wątpię żebym kiedyś mógł sprzedać przynajmniej za pół ceny.