Ja nie wiem co wy chcecie od prezesa FOR. Uparliście się na niego, że nakłamał, że naobiecywał itd. Zobaczcie ile razy już Creepy Jar przekłada premierę Himery i tam wszystko jest git, Bloober Team - już w tamtym roku słyszałem ze Silent Hill jest praktycznie gotowy a nie wykluczone że i tak zobaczymy SH w 24 roku ale prezesa nikt nie hejtuje. CDP wiadome a i tak nie ma takiego hejtu, CIG - tu jest dopiero ciekawie włącznie ze sprzedażą akcji przed premierą sniper ghost warrior contracts ale akcje latają po 5 ziko to go i tak wszyscy całują w 4 litery. Światowy gaming to już nawet nie mówię bo GTA VI to się doczekamy chyba na emeryturze. Proces tworzenie gier jest coraz bardziej wymagający + doszła do tego ostatnie lata praca zdalna która okazuję się średnio wydajna i mamy to co mamy ale i tak nasz prezes najgorszy. Puknijcie się w łeb. Zbysiu pozyskał światowe IP, wielokrotnie mówił że FOR był w szoku i nie do końca przygotowany na robienie tego typu produkcji tak szybko i tak wiele. Macie rekordowe wyniki, na chwilę obecną już zapowiedziany jest duży remejk na czerwiec i pewnie jeszcze jeden a może dwa zobaczymy w tym roku ale na końcu i tak powiecie że Zbysiu jest najgorszy i jest słaba komunikacja ( co jest po części prawdą ) ale jak jest live to najwięcej pytań od trolli i o brylantynkę. Największą wadą FOR jest jego akcjonariat który jest po prostu tragiczny.