Forum Giełda +Dodaj wątek

Akcjonariat

Chętnie poznałbym opinie wszystkich kolegów, którzy szczególnie drwili z moich opinii lub podchodzili z lekceważeniem i ignorowali to co się działo z akcjami w poprzednich sesjach. Ja nie zwykłem wychodzić ze stratą choć naprawdę nie wiadomo co wydarzy się na parkiecie. Moimi wpisami próbowałem wywołać dyskusję, bo jest wielu wartościowych forumowiczów, którzy swoimi uwagami pozwalają spojrzeć na pewne rzeczy z innej perspektywy. Czasami można w porę zareagować. Nie piszę tego dlatego, żeby się chwalić jaki to jestem doskonały inwestor . Wręcz przeciwnie też mam do siebie żal , za ten bezmyślny zakup i to była nie pierwsza w mojej historii wpadka. Wolałbym teraz nie pisać jaką mam wielką stratę ,ale ponad wszystko cenię sobie rozsądną i odpowiedzialną dyskusję, a nie drwiny i lekceważenie.Każda opinia jest ważna, bez względu jaka by nie była i nie powinna być wyśmiewana.Jakoś dzisiaj nie widać wpisów Mechagodzilli, Bena , Grzegorza itd. Pozostali widzę tylko naprawdę rozsądni akcjonariusze, których wpisy czyta się z zainteresowaniem, a ich treść w żaden sposób nie jest nieprzyjemna dla pozostałych forumowiczów. Pozdrawiam wszystkich iżyczę jak najszybszego odrobienia strat lub powiększenia kapitału

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FASTFIN -4,20% 1,01 2023-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.