spółka którą chce pozostawić na przyszłą dywidende w wysokości 70-100% wkładu rocznie, zawsze marzyłem o takim strzale a to jest jedyna szansa na gpw ktora może go spełnić, zapewne taka dywidenda mozliwa jest dopiero od 2022 roku lub nawet rok później ale wytrzymam, skacząc nigdy tego nie osiągnę, poskacze sobie pozostałym kapitałem - swego czasu bałem sie że spółka ukrainska może takiej kapitalizacji nie wyciągnąć przez samo swoje pochodzenie ale zaraz się ocknąłem widząc kptl astarty, agrotonu i kernela a zwłaszacza imc który nie ma płynności ale jednak ma blisko 500 mln kptl . Kurs na agrolidze urósł do 80mln , równie dobrze może być 400 mln , może potrzeba jeszcze 1 lub 2 kwartałów żeby uwiarygodnić wzrosty zysku po zakończonych inwestycjach, polecam wszystkim przeznaczyć czesc kapitału i zapomnieć, patrząc za często na wykres nie wytrzymasz skoków przez małą płynność ale wartość osiągnie swój choćby skromny cel minimum a takim jest przynajmniej 200-300 mln i to bez zwiększania zysku który jest ostrożnie mówiąc raczej nieunikniony