Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,50 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Aforti cała prawda

Jestem byłym pracownikom tej firmy i teraz napisze jak to naprawdę wygląda od środka. Odszedłem z dnia na dzień gdy dowiedziałem się, że maj pracuje za darmo. Spółka zalega mi kilkanaście tysięcy których już prawdopodobnie nie odzyskam. Mało kto już tam został. Dział prawny, recepcja, it i duża część działu sprzedaży już nie istnieją. Wynagrodzenia nie są wypłacane ani na umowach zlecenie ani na B2B. Za kwiecień oprócz zarządu i kilku wybranych osób nikt złotówki nie dostał. Zdecydowanie nie inwestujecie bo nie odzyskacie pieniędzy. Mam bardzo wiarygodne informacje że jest to piramida finansowa, która właśnie upada ponieważ nie ma nowych wpłat. Jak mają być skoro prawie wszyscy ze sprzedaży stamtąd uciekli. Pracować za darmo nie będą. Jeszcze kilka osób zostało, ale chyba nie są świadomi, że nie dostaną wynagrodzeń. Szkoda mi tylko Was inwestorów. Pozostaje tylko sąd. Nie wierzcie w obietnice i kolejne bajki o zmianach systemu bo musi się wydarzyć cud aby oddali kasę. Sprawa jest mocno medialna. Poszkodowanych jest mnóstwo osób inwestorzy i pracownicy. Jeśli ktoś ma dostęp do mediów to jak najbardziej trzeba to nagłośnić, aby więcej już nikogo nie okradli.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AFHOL 8,70% 2,50 2023-06-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.