Obserwowałem spółkę już od dłuższego czasu i czekałem właśnie na takie info jakie podali "Podpisanie listu intencyjnego z Partnerami Branżowymi", w którym ujęto m. in.
W myśl zawartego Listu, strony zadeklarowały chęć współpracy w następujących wariantach:
Wariant I – Partnerzy pełnią funkcję generalnego wykonawcy, zaś Emitent pełni funkcję podwykonawcy Partnerów;
Wariant II - Emitent i Partnerzy wspólnie tworzą konsorcjum.
http://www.coprosa.pl/ Współpraca z nimi wzbudzi ponowne zaufanie w branży
Teraz czekamy na infa bo na pewno takie będą o nowych kontraktach co przełoży się na cenę akcji które od 6 miechów zanurkowały. Spółka jest MEGA tania w obecnej chwili i właśnie to może spowodować chęć zakupów.
Kapitalizacja spółki przy cenie 0,5 to nawet nie 3 mln zł!!!!!!!!!!! Warto przypomnieć, że ta spółka potrafi zarabiać i ukazywać zysk przy sporych przychodach chociażby jak miało to miejsce w I kw br. chyba coś koło zysk netto 700 tys.
Pamiętacie jakie przychody były np. w IV kw 2014 coś chyba około 33 mln zł i przy całkiem przyzwoitym zysku netto około 1,5 mln zł
Spółka ma potencjał i perspektywy przed sobą
SŁOWA PREZESA ZARZĄDU w raporcie rocznym
Mam nadzieję, że podjęty przez nas trud pokaże Inwestorom i Akcjonariuszom AEDES, że wydarzenia ubiegłego roku były jednorazowym potknięciem na drodze do zbudowania silnego i wartościowego przedsiębiorstwa.
Osobiście widzę tutaj możliwość naprawdę sowitych zysków