Szanowny Panie,
uprzejmie dziękujemy za przekazane słowa uznania. Jednocześnie, zwracamy uwagę, iż opublikowane dane finansowe za rok obrotowy 2014 wymagają audytu przez podmiot uprawniony do badań sprawozdań finansowych. Wówczas Zarząd Spółki podejmie decyzję w sprawie rekomendacji Walnemu Zgromadzeniu Spółki dotyczącej przeznaczenia zysku netto wypracowanego w 2014 roku. Rekomendację Zarządu dla Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy przedstawimy Państwu wraz z ogłoszeniem o zwołaniu Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia, które jest przewidziane na przełomie maja i czerwca 2015 r.
Odnosząc się do kwestii transparentności oraz budowania zaufania, staramy się, aby wszelka działalność Spółki była prowadzona w sposób przejrzysty oraz aby informacje z tym związane trafiały do wszystkich naszych Akcjonariuszy i Inwestorów. Zarząd Spółki wyznaje zasadę, iż wszyscy Akcjonariusze, Inwestorzy, niezależnie od wielkości posiadanego pakietu akcji, mają równe prawo dostępu do informacji oraz wymagania od Spółki wyjaśnienia istotnych kwestii związanych z jej funkcjonowaniem w zakresie i formie zgodnej z obowiązującym prawem.
To mówiłem Ja Wasz Misio Inwestor :)
P.S. Dawajcie do wora cennego walora jeszcze mogę sporo zebrać :)