Drodzy Akcjonariusze oraz potencjalni Akcjonariusze, Ponieważ wczoraj podpisałam jako jedyna spółka doradczo inwestycyjna Memorandum o współpracy z Ministerstwem Cyfryzacji i Administracji, urzędami marszałkowskimi i największymi operatorami telekomunikacyjnymi na rzecz budowy internetu szerokopasmowego, to myślę ze wszytsko jest możliwe i sukcesy dopiero przed nami-otwiera sie pole do kontraktow doradaczych i inwestcyyjnych w dziedzinie w ktorej jest mnostwo kasuy unijnej i inwestycjnej .Ponadto stworzylismy obiecywana grupę kapitałową, przygotowalismy projekt i dostaliśmy 8 mln PLN na inwestycje dla naszej spółki Microbiolab, stworzyliśmy w lipcu spółkę inwestycyjna Green Assets Inwestycje SA, która juz zainwestowała z 4 krotnym przebiciem na wartości inwestycji i będzie szukać kapitalu dla 10 projektów odnawialnej energii które mamy w pipeline.Zainwestowaliśmy unijne pieniądze(nie swoje!) w 30 start-upow internetowych, dostaliśmy teraz 700 tys PLN unijnej kasy na szkolenia dla MSP jak pozyskać kapitał na rozwój i jednocześnie promocję naszych usług , 3-ch naszych pracowników zdało egzamin GPW na Autoryzowanego Doradce New Connect jesteśmy certyfikowani; Wyspecjalizowaliśmy sie silnie w energetyce i IT i zdobywamy kolejne kontrakty od dużych firm;a ja dodatkowo działam jako członek Europejskiego Komitetu Ekonomiczno Spol. i mamy informacje nt unijnych regulacji i funduszy wcześniej niz inni;obcielismy koszty w tym polroczu wlacznie z wynagrodzeniem zarzadu ; Litosci, nie ma przychodów i zysków bez inwestycji, wiec nie mamy kasy na buy-back, a szkoda..PLS WIECEJ WIARY W SPÓŁKĘ< , podrzucajcie pomysły i kontrakty PROSZE , oraz inwestorowi!!