Zmuszony jestem zabrać głos z uwagi na mojego przedmówcę podpisującym się po dobnie jak ja pod swoim postem,Chciałem zaznaczyć , że sprzedaż 40.000 akcji przez fudusz Pionier nie jest niczym ważnym co miałoby wpływ na spadek kursu akcji, Na tym przecież to wszystko polega , że jedni kupują a drudzy sprzedają , Pojawienie się czarnej świecy nie przesądza też o mający nastąpić trendzie spadkowym lecz jest jedynie odzwierciedleniem zachowania się kursu w ciągo dnia , tj, zejścia z poziomu 16,69 do poz,15,50 i nic wiecej,Przcież wiadomo , ze wzrost kursu określa się białymi świecami a spadek czarnymi, Dopiero kilka po sobie następujących świec może określić nadchodzący trend,Nie wiem kolego czego Ty się chcesz doczekać - spadku kursu , żeby wejść w akcje ABPL ?, Trzeba było pomyśleć o tym wcześniej , na dzień dzisiejszy mówię Ci taniej nie będzie i nie trzeba straszyć inwestorów, Trzeba po prostu kupować , kiedy się uważa , ze jest na to odpowiedni moment,Trend wzrostowy akcji ABPL jeszcze się nie zakończył.