Forum Giełda +Dodaj wątek

ABPL a próby analityczne,

Zmuszony jestem zabrać głos z uwagi na mojego przedmówcę podpisującym się po dobnie jak ja pod swoim postem,Chciałem zaznaczyć , że sprzedaż 40.000 akcji przez fudusz Pionier nie jest niczym ważnym co miałoby wpływ na spadek kursu akcji, Na tym przecież to wszystko polega , że jedni kupują a drudzy sprzedają , Pojawienie się czarnej świecy nie przesądza też o mający nastąpić trendzie spadkowym lecz jest jedynie odzwierciedleniem zachowania się kursu w ciągo dnia , tj, zejścia z poziomu 16,69 do poz,15,50 i nic wiecej,Przcież wiadomo , ze wzrost kursu określa się białymi świecami a spadek czarnymi, Dopiero kilka po sobie następujących świec może określić nadchodzący trend,Nie wiem kolego czego Ty się chcesz doczekać - spadku kursu , żeby wejść w akcje ABPL ?, Trzeba było pomyśleć o tym wcześniej , na dzień dzisiejszy mówię Ci taniej nie będzie i nie trzeba straszyć inwestorów, Trzeba po prostu kupować , kiedy się uważa , ze jest na to odpowiedni moment,Trend wzrostowy akcji ABPL jeszcze się nie zakończył.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABPL 0,00% 105,00 2025-12-18 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.