Forum Giełda +Dodaj wątek

ABPL a cała prawda o niezadowolonej spekule,

Dzisiaj czynione są zarzuty Kolekcjonerowi i innym prawdziwym fanom ABPL za to , że spólka na dzień dzisiejszy nie osiągneła zapowiadanego poziomu 20 i 30 zł,oraz o , że Kolekcjoner podszywa się pod inne nicki , narazając przez to inwestorów na olbrzymie straty,Czy to jest prawda nie bedę tego rozstrzygal , niechaj zajmą się ty organy ścigania ,Należy zadać sobie pytanie , kto mialby prawo takie zarzuty stawiac, Rozumiem tych co kupili na szczycie po 16,50 i przedwcześnie sprzedali ale nie rozumiem tych co sprzedali akcje , chwaląc się tym w dniu 17,05,09,Jaki jest sens utworzenia się koalicji negatywnej, która została zawiązana po poście Kolekcjonera z dn, 8,01,09, pt, "Jeszcze nie czas na sprzedaż papiera" W poście tym wymieniono inwestora Gantmena , wzywajac go jakby do tablicy w myśl zasady udeż w stól a nożyce się same odezwą,Gentman jawił się chyba wiekszości , jako król spekuly , grajacy na spadkach , siejąc jednoczesnie atmosfere strachu o zbliżajacej się katastrofie na ABPL,W/g m,nie Gentman objawił się pod nickiem Maaxx, przerabiając mój nick Max , tworząc jednocześnie anty Maxa,O co mu tak naprawdę chodzi napisał w odpowiedzi na post Doktora , że wcześniej nie wyczaił jego sarkastycznych postów na temat spólki,Niestety ja go wyczailem , jako podszywającego się pod nick "Okiem Inwestora ",Gentmen posługiwał się również nickiem - men ,co za syf i miszcz,Strategia Gentmana , polegająca na obrzucaniu blotem społkii zastraszaniu inwestorów nadchodzącą katastrofą na ABPL , poniosla całkowite fiaskoa wraz z nim fiasko z nim ponieśli Ci co go posłuchali i wyszli ze spólki,która powoli ale ciagle rosla,Zeby to wszystko zrozumieć trzeba prześledzić posty od marca 2009 r,Dlaczego więc niektorzy mają do nas pretensje , że społka urosła a nie maja pretensji o to , że wyszli ze spólki za namową Gentmana i zostali pozbawieni godziwego zarobku,Przypomnę wszystkim te posty :- "Smieć stoi "- Co za Syf -25,03,09,/ "Oddawajcie nie ma co czekać' - Gentman -28,04,09/"Sprzedawać PKC jutro zwała idzie "- Gentman - 28,04,09, / "Witajcie co się dzieje :P"-Gentman -29,04,09, /" Ustawcie się na podaży - zwala idzie "-men -20,04,09,/"Sprzedawac PKC " -men - 29,04,09, / "Sprzedawać słaby walor " - men 30,04,09,"Wywalać nierentowna spółka " -men -30,04,09, /"Słuchajcie jest taka kwestia , ja już dziś nic nie kupie:P-Gentman 30,04,09/W poniedzialek zamierzam dostać taniej, To od Was zależy czy będa duże obrotyw najbliższym czasie, Im wiecej mi sprzedacie tym szybciej to nastąpia jeszcze jedno nie ma potrzeby do ukrywania sie,ja chyce kupic wiec wielka ilośąć na sprzedaży na pewno mi pomoze- wyploszy słabe ogniwa / - jakbym widzial polowanie watahy wilków,/od autora/ ,"Sprzedajemy nie czekamy "- men 1,05,09,/ "Te stany wszystko moga popsuć" - Gentman -5,05,09,/ " No i ładnie dostaję "- Gentman - 5,05,09,/ " co sądzicie o ABPL " - Gentman - 5,05,09, / " ABPL to banka spekulacyjna - Miszcz - 5,05,09, "/ " W c z o r a j sdprzedałem 10,000, akcji," - Gentman - 18,05,09, Po tej dacie ślad po Gantmanie się urwał, O ile więcej by zarobił Gantmen gdyby sprzedał akcje po 16,50 ?,Mozna się wiec domyslić ,że nie udało mu się tanio odkupić spólki z powrotem,Nie chcąc sie ujawnić przerobił mójnick na swój, A więc Gentman padł ofiara wlasnej strategi ,tj, nagonki na spadki a spolka właściwie mu się odwdzieczyla za obrzucanie jej blotem,Szkoda mi tylko tych co posłuchali Gantmana i przedwcześnie wyszli ze sólki, W/g mnie " pozytywni nie przyczynili się do dużych strat inwestorow raczej do godziwego zarobku, To defetyści gentmanscy pozbawili szany na zarobek dużej części inwestorów, którzy ulegli ich manipulacji,Co do dalszego kursu nie bedę sie rownież wypowiadal, zeby nie cvzyniono mi zarzutów , że tak mało ktoś zarobił , bo przecież można by bylo zarobić tyle co na Amice,No coż z góry przepraswzam wszyskich zawiedzonych,Poczawszy od polowy kwietńia 2009 r, ,kiedy kurs oscylował w okolicy 6 zl daje to dzisiaj zarobek rzedu 150 % od zainwestowanego kapitału,jeszcze raz sory , że tak malo,

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABPL 3,17% 123,80 2026-02-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.