Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,96 zł , zmiana od tamtej pory: -70,40%

A nie mówiłem? Mówiłem, pisałem

Jaki był hejt na mnie jak napisałem przy 17 zł że to jedna wielka głupota.

Raz January miał strzał jednorazowy na CLC kiedy było parcie na OZE. Gość już od dawna jest skończony. Wystarczy zobaczyć jego spółki. Wszystkie poleciały na łeb na szyję. Wspomniany CLC ze 100 na 17 zł obecnie i spada.

Dwa jak pisałem że skończą jak Abstra. To od razu że to nie to samo bo oni płyty nagrywają. Opakowania na lody sprzedają....
Jakoś w Esce, która jako jedyna stacja radiowa mogłaby ich puszczać ich nie ma. Nie wiem czy chociaż zahaczyli o listę przebojów.
Papierki latały na 100k na aukcjach niby i co? Zeszyty leżą i się kurzą w Lidlu.

Po wtóre. To banda dzieciaków, która się wybiła na głupkowatych filmikach typu skoki do basenów. Kiedy robili content dla dzieciaków, nie przeklinali itp to byli na czasie. Teraz są niby dla nastolatków. Ja sam już jestem stary bo mam prawie 40 lat. Nie oglądam takiego czegoś. Już od dawna na YT " na czasie" nie mogę nic znaleźć odpowiedniego. Widać że nie ogarniam 16-18 latków.

Pytanie do 16-18 latków czy to już nie obciach dla was oglądać ekipę, czy to nie tak jakby oglądali 1,2.3 go? Przecież poziom ten sam.

Sam dałem się wciągnąć w spółkę, ale zaryzykowałem 4 % kapitału. Stracę trudno. Szkoda mi dzieciaków, którzy namówili rodziców na kupno akcji za kilkanaście, kilkadziesiąt tysięcy.

Gdzie ten wujek cały co miał się giełdą zajmować. Już od kilku miesięcy cicho coś o nim, na forum przynajmniej. Bo ekipy nie śledzę. No chyba że wersow powiększy sobie coś jeszcze to pewnie będzie na "na czasie".

Po ostatnie. To są bogate dzieciaki. Co robią bogate dzieciaki? Ćpają i kopulują z kim popadnie. Jak Frizowi znudzi się sztuczna wersow albo wersow znudzi się dziecinny Friz. To co będzie z Ekipą? Kuniec, jeden wielki głośny koniec. Bo się dzieciaki pozdradzali.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKIPA 3,00% 2,06 2025-09-25 12:42:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.