Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,52 zł , zmiana od tamtej pory: -48,86%

A ja mam czarodziejska kulę

I WIEM że dziś zamknie się nie niżej 10,64 zł.W najbliższym czasie nie sięgnie wyżej 11,5 zł.i długie tygodnie nie przebije 12 zł.
Co najmniej do 20 kwietnia.Dlatego część akcji Bowimu sprzedałem i kupiłem Komputronik po dobrej średniej 7,8 zł.
Pisze o tym dziś a nie za dwa miesiące jak to zrobiłem doskonały dil.Nikogo nie namawiam a piszę oficjalnie o moich
przewidywaniach i bedzie można za dwa miesiące sprawdzić czy miałem rację.Uczciwie nie?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOWIM 0,75% 5,38 2025-10-01 16:09:42