Pisałem że widząc dokonania tej spółki to dla mnie bardziej niż pewne że kasa idzie na PRZEJ.....E czyli jak to pięknie nazwano bieżące potrzeby spółki...116 tys przychodów w kwartale to robią jednoosobowe działalności w teczce, co działalność prowadzą jako dodatkowe źródło dochodu...Tutaj podobno jest zespół wykwalifikowanych programistów tworzący nowoczesny „software house” ale po wynikach tego nie widać...Dodatkowo okazuje się że usługi obce to 308 tys, czyli tak naprawdę wszystko co mają to sprzęt za 50 tysi i wartości niematerialne bo według papierów tych ludzi nawet nie zatrudniają...Mało to było przypadków na bananie że wartości niematerialne przerzucane były do spółek córek, rozpoczynało się drenowanie spółki i zostawała pusta skorupa która zapadała się pod własnym ciężarem?...Dramatycznie to wszystko wygląda...Spółka która chce dawać jakąś wartość to przynajmniej stara się przekazywać komunikaty w rynek na temat prowadzonych projektów, osiągnięć czy nawet planów a tu jedyne info jakie można spotkać to dotyczące nowych emisji...Jak dla mnie to jest to spadanie w przepaść a postawa jaką przyjmuje spółka jedynie w tym utwierdza...Czekam na wpisy: odpał, rakieta, 10-20 pln bo uwielbiam patrzeć na to naiwne grono piewców którzy widzą tu okazję inwestycyjną...Tutaj wprost dzieje się j_enabananie...