PAWLIK ZAPOMNIAŁ JAK MNIE WYŚMIEWAŁ HI HI że sprzedałem każdy morze to sprawdzić kiedy i kto pisał.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TE DYRDYMAŁY TO TYLKO POTWIERDZENIE TRAFNOŚCI MYCH PRZEWIDYWAŃ I NEGACJA WASZYCH
DLA PRZYPOMNIENIA
POD JAKIE ZŁE INFO JEST OBECNE SYPANIE ?
Jak nadal twierdzisz że tanio odkupiłeś już w lecie pisałem że to podbitka pod wywalenie a w styczniu że układ nie będzie
wcześniej jak lipiec i co znając życie pierwsze głosowanie pójdzie nie tak i zapewne zostanie odroczone i wtedy to będzie
tanio edgar.i bob .Teraz jak na dłoni widać biorącego po 1 szt z góry że zależy mu by wysypać a pusty arkusz na kupi
oznacza że daje możliwość ustawienia się uśredniaczom a jak tylko stanie cokolwiek to od razu zostaje zasypane.
LISTOPAD 2018 zapamiętać zmieniam cenę nie 6zł a 3 lub 3 gr
DLA PRZYPOMNIENIA
- Jak naganiacze kto miał nosa że to podbitka pod leszcza Autor: ~srt [78.8.114.*] 2017-05-24 14:30
- Ten kto sypie od roku pod dobre infa czy wy .
- Przypominam tuż przed ugodą z Big bankiemm prezes sprzedał 2800 i dal komunikat choć nie musiał a tu nagle 10 dni
- przed infem wzrost 230 % i sru w rynek 30 k potem spadek na 7.50 i pod hińczyka podbitka do 12.50 i następne 8 k poszło
- Teraz od lutego ok 11 zł stoi i cały czas ktoś dokłada Wiec jak ? głupi czy co .
- WITAM NOWO UBRANYCH OSTATNIĄ PODBITKĄ POD WYNIKI
- CHCESZ KUPIĆ PROSZĘ
- OdpowiedzZgłoś do moderatora00
- Re: Ubranka uszyte hi hi a do wiosennego układu daleko (popyt 0) Autor: ~str [62.87.247.*] 2018-01-11 23:19
- Co powiecie teraz jak za grosze wyprzedają a ja sobie czekam na spadek i odkupię morze za 50% z tego sprzedanego po 15 zł
A układ pamiętacie jak pisałem że na wiosnę to że piszą 1 kwartał to kant ja pisze lipiec.
Jaka gnida na złość wzrost chce pokazać może lub morze Pawlik opłacany ........ coś ci wycieli że teraz jako Ewa piszesz a AIP -
nadal nie zmienione .