Black gratuluje pięknego zarobku na ITM - ja bym już nie dotykał Odnośnie Farm to nadal zbieram ale i też skorzystałem ze zrzutu w zeszły piątek, niedługo będzie tam gorąco :)))
jutro kupię sobie trochę tego co jak co ale ten papier okiem nowicjusza to może iść chyba tylko do góry a tutaj to też rekomendują https://strefainwestorow.pl/artykuly/spolki/20210217/goldman-sachs-allegro-ccc-rekomendacje
Dnia 2021-03-16 o godz. 13:21 ~black944 napisał(a): > a teraz odebrałem znowu po 0,84 - 0,86 pln > > i może będzie następne kółeczko . . .
Black, spróbowałem ostrożnie (z uwagi na brak doświadczenia) :) kupione po 0,866 sprzedane po 0,92 :) jak to ująłeś w innym temacie, lepszy mały zysk.... :)
Miałem zamiar uśredniać ale stwierdziłem że są dużo mniej ryzykowne spółki z podobnym potencjałem wzrostu więc zostawiłem tak jak jest. Jednak zbyt dużo tutaj spekuły żeby się mocniej angażować i należy pamiętać że mimo wszystko spółka jest mega drogo wyceniana na giełdzie więc dalsze spadki są równie prawdopodobne jak wzrosty
to nie literówka:) , kupiłem trochę po 18.80 , pod : wycena wartości rynkowej z ub.r BM PKO w przedziale 412-487 mln przy 22 mln akcji rekomendacja Noble Securities z ub.r na 27 zł firma zajęła wczoraj w II miejsce w jakimś rankingu spółek 22.03 mają ogłosić politykę dywidendową, jestem ich zadowolonym klientem :)
Ok zwracam honor :) Szczerze powiedziawszy to nie mam sumienia nawet polecać takich śmieciowych spółek ale jeśli nalegasz to mam jeszcze: BAH po 0,77 MON po 1,95 PLZ po 1,53 No i z Farmą czekam na wypłatę kilkaset +% Wszystkie propozycje to dla mnie longtermy bo takie lubię najbardziej
Ps. co do PLZ to kupiłem totalnie bez przekonania (bo tanio) ale za małą kwotę więc można to spokojnie pominąć
Gdybym miał duży pakiet to jak najbardziej można tak zrobić ale mam to za grosze więc nawet szkoda zachodu. Zobaczymy jak papier się będzie zachowywał, może w piątek wywalę całość a może jutro podwoje stan posiadania. Dzięki za podrzucenie kilku mądrych słów :)
mam obie pozycje w portfelu Lotos po tym jak ropa i np Exxon idzie do góry powinien się odbić PZU - ukazała się rekomendacja Pani C-B z Haitonga na 37,50 "kupuj" -jak dla mnie jej rekomendacje są bardzo trafne pozdrawiam zysków życzę
Dnia 2021-03-24 o godz. 17:42 ~black944 napisał(a):
> ps. > po takim wzroście jaki tam był dzisiaj na ASR to ja bym już 1/3 albo 2/3 walił w rynek > i czekał na cofkę aby znowu odebrać . . . > ==========================