• Re: do lego i lorga Autor: ~mik [217.67.194.*]
    nowe akcje są po 0,51 wiec gotówka za nie która jest w firmie raczej nie straciła na wartości w miesiąc:)
  • Re: do lego i lorga Autor: ~woren [37.30.114.*]
    ja również mam pakiet galvo,czekam na 2 zł, zaczynam skubać novavis :)
    pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.152.18.*]
    daj się novavisowi schłodzić Woren, sporo tam lekkich rączek jeszcze
    galvo się rozkręca, jak zawsze brawa dla 1973 ;)
  • Re: do lego i lorga Autor: klamath [77.79.202.*]
    Śnieżna kula chyba się zatrzymała. Gratuluję Galvo choć widzę, że tam też są szybkie ręce i bujanie duże, a co z zapomnianym Demolen ? była też śnieżna kula, teraz ktoś tym buja.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~kkkk [31.11.146.*]
    Zawiesili handel ????
  • Re: do lego i lorga Autor: ~ggg [82.177.83.*]
    panowie, co sądzicie o JHM?
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.248.254.*]
    co do JHM jaki jest koń każdy widzi, po scaleniu powinno być odbicie, tą opcję obstawiam, bo wyniki będą bdb, a jak będzie zobaczymy, wielkich spadków też nie powinno być.

Co sądzicie o Indygo w chwili obecnej? Czekałam na 0,5 ale zacząłem się zastanawiać nad obecnym poziomem.

pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~lego [37.248.255.*]
    zerknijcie sobie na baumal, tam będzie sie jeszcze grało i te wskaźniki...
    pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~Woren [213.158.222.*]
    Myśle ze na indygo prędzej zobaczymy 1 niż 0,5 :) pozdrawiam Lego
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [77.114.56.*]
    Ja tam baumala dzisiaj zabralem.Obserwowałem wczesniej w ubiegłym tygodniu i czekałem na ponowne zejście w okolice 0,5. Jak pojawi sie info będzie silne odreagowanie.
    To oczywiście czysta spekulacja bo nie wiemy wszystkiego- po tak poteżnym spadku zawsze jest jednak jakiś up a podwójne denko się wyklarowało.
    Info po 24.10 prawdopodobnie. Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [5.60.6.*]
    Zgodnie z przewidywaniem ruch na Baumal nastąpił właśnie 24.10
    Pozdrawiam gwardię.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [95.40.118.*]
    Z nowszych typów foreverenem mogą mieszać.Pierwszy sygnał nastąpił
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [31.1.63.*]
    Ładnie panowie nam baumal zasuwa.Pozdrawiam
  • Re: do lego i lorga Autor: ~sara [83.27.47.*]
    Na interbudzie też dziś w końcówke zebrane. Może się dziać na tych spółkach jhm i interbud
  • Re: do lego i lorga Autor: ~Adam [178.43.9.*]
    1973, cenię woje komentarze jak masz chwilkę zerknij na LUG i napisz swoją opinię. Dzięki
  • Re: do Adama Autor: ~1973 [95.41.183.*]
    Muszę stwierdzić że przyzwoicie wygląda sytuacja na twoim LUG .Możesz trzymać spokojnie(tak ja bym zrobił) 5 zł się należy.Wszystko zależy czy przebije okolice 4,50 Spadków nie zakładam.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [95.41.183.*]
    Jakiś czas temu radziłem przygladać się Finhaus-dzisiaj odpowiedź w wynikach
  • Re: do lego i lorga Autor: ~pk [77.79.202.*]
    z typów pamiętam jeszcze DEM, póki co nie ma ruchu choć była jakaś dziwna akcja niedawno.
    Galvo za to cód miód malina!
  • Re: do lego i lorga Autor: ~zajo [217.172.228.*]
    ~1974, Witam. Pamiętasz CWPE przewidziałeś jakiś czas temu mocny ruch do góry. Wczoraj CWPE pobiło swoje minimum. Mógłbyś na to zerknąć i powiedzieć co o tym myślisz ?? z góry dziekuję.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~woren [37.31.60.*]
    Lego, Lorg bo nie pamiętam który był na Fluidzie? w ostatnim tygodniu zwiększyłem zaangażowanie w tą spółkę, jakie są wasze rekomendacje?
  • Re: do zajo Autor: ~1973 [79.188.155.*]
    CWPE sprzedawałem już dawno po 35 gr przy innej sytuacji(na wzroście płynność była przyzwoita) a pakiety odbierałem od 11 do 17 gr .
    Teraz szczerze powiem nie wiem co mogą wywinąć.Działania osób odpowiedzialnych nie są czytelne więc zgodnie z zasadą wstrzymuję się do pierwszego pozytywnego sygnału.Nie twierdzę że papier nie będzie grany- przy tak niskiej kapitalizacji zasze można podbić piłeczkę.W tej chwili ograniczam się jednak do obserwacji ale pogląd zawsze można zmienić dostosowując się do okoliczności.
  • Re: ~1973 Autor: zajo [217.172.228.*]
    Dziękuje za odpowiedź. Tak na marginesie śledzę twoje wypowiedzi od 1,5 roku i można fajnie zarobić. Dzięki że kogoś stać w tym całym bełkocie na to żeby podzielić się niezłą wiedzą pozdrawiam.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~1973 [95.41.46.*]
    2 tygodnie temu wspominałem że pierwszy sygnał na Foreveren się wykluł i będzie szarpanie.Dzisiejsza sesja potwierdza
  • Re: do lego i lorga Autor: ~ziazi [108.165.33.*]
    a jak tam jhm? rozstrzygnięcią pewnie połowa stycznia najwczesniej i ewentualna góra?
  • Re: do lego i lorga Autor: ~nowyjhmdev [213.158.221.*]
    czy warto wejsc jeszce w forever?
  • Re: do nowyjhmdev Autor: ~1973 [37.7.37.*]
    Dokładnie pisałem wtedy.Miałeś wtedy niższą cenę ale niepewność kiedy dokładnie nastąpi wybicie.Teraz jest coś na rzeczy i pewnie 30 gr niedługo padnie.Co potem to się zobaczy

Zobacz wątki dotyczące JHM Development Zobacz profil JHM Development
    Autor: ~1973 [95.40.118.*] 2014-10-25 10:04
    Re: do lego i lorga

Z nowszych typów foreverenem mogą mieszać.Pierwszy sygnał nastąpił
  • Re: do nowyjhmdev Autor: ~lego [37.152.19.*]
    Cześć Woren, Lorg jest fanem fluida, ja kupiłem sporo na wakacyjnym dołku, spekulacyjnie, ale jakoś tak zostałem.
    Nic mądrego Ci nie powiem poza tym co wiesz, na razie technicznie wygląda to bardzo dobrze. Myślę, że jakieś dobre infa idą w zanadrzu, aczkolwiek niekoniecznie ta mityczna indonezja i pewnie wtedy palec na enterze... a jeżeli klepną to będę się szczypał i nie wytrzeźwieję przez kilka dni... No i najbliższe wyniki, które będą kolejną masakrą.

Indygo, bo chyba masz ten papier wziąłem sporo, ale niewykluczone, że jeszcze spadne, a planuję dobierać. Jakie przewidujesz wyniki?
  • Re: do nowyjhmdev Autor: ~lego [62.89.102.*]
    Dodatkowo po infie o liście intencyjnym ruszył biomass co przy spodziewanych dobrych wynikach zapowiada dobrą grę.
    Fachowcy dają kolejny sygnał - spekulacyjnie, ale polecam się przyjrzeć, może nie forum tejże, bo grasują tam królowie idiotów.
  • Re: do nowyjhmdev Autor: ~1973 [77.114.121.*]
    Z racji tego ze mam udziały w 01Cyberaton to Biomassa też odebrałem w konsolidacji 1,10-1.25 (To spółka portfelowa01CYB) .Widzę lego że idziemy tym samym tropem.Pozdrawiam kolegę a z tego co pamiętam to wchodziłeś w Biomass kilka miesięcy wstecz ?
  • Re: do nowyjhmdev Autor: ~lego [62.89.102.*]
    1973 to cieszę się być tam z Tobą na pokładzie. Owszem, wchodziłem przez dłuższy okres czasu ze względu na warzywniak. Mnie cybaton dodatkowo utwierdził, że warto. Poza tym spółka ma wyniki. Ja zasadniczo postawiłem na oze i biomasę, bo będzie boom w rozsądnych spółkach. W dalszym ciągu polecam obserwację novavisa i branie tegoż w dołkach. Przyszły rok będzie dla tej spółeczki bardzo ciekawy. Może nie będzie to dugi cybaton, ale wykluczyć nie można ;).

pozdrawiam kolegów
  • Re: do nowyjhmdev Autor: ~woren [178.181.231.*]
    Terra przyśpiesza :) może być wysoko
  • Re: do nowyjhmdev Autor: ~woren [178.181.231.*]
    EMONT sypie ciekawymi informacjami, do obserwacji
  • Re: do lego Autor: ~1973 [31.1.94.*]
    A powiedz mi czy baumalka też trzymasz? bo chyba razem wchodziliśmy w okolicach
    50 gr.Ja cały czas przytrzymuje licząc na konkretne info i uporanie sie po konsolidacji z poziomem 1 złZobaczymy?Pozdrawiam
  • Re: do lego Autor: ~woren [178.181.231.*]
    witam. baumala sprzedałem, czekam na info no i oczywiście palec na enterze, fajnie się zapowiada końcówka tego roku, nowe technologie zaczynają prężnie wchodzić na rynek, pozdrawiam kolegów :)
  • Re: do lego Autor: ~lego [37.248.255.*]
    Mam pozytywne odczuciaco do baumala i czekam na papierze, aczkolwiek ciągnie się to długaśnie i niepewnie, ale to lubię. Choć nie ukrywam, że moją tegorczną porażką był ctg (nie wyszedłem w całości kiedy powinienem), przyadkowo odrobiłem i zarobiłem na ksgagro, smutne.
    Cieszę się, że mogę z kolegami powymieniać typami. Mam nadzieję, że ruscy nie spier... sparawy.
  • Re: do lego Autor: ~yoda [84.39.173.*]
    warto przyglądać się INTERSPORT przed euro dałą mi zarobic cena teraz jest o wiele bardziej atrakcyjna na upadłosc sie nie zapowiada 50 gr raczej nie zobaczymy uwazam ze 0.85-1.00zł w przedziale warto brac 100% mozna wyciagnąć
  • Re: do lego Autor: ~kowal [141.119.184.*]
    A ja polecam kolegom Surfland pod rozwage. Kontrakt za kontraktem, trend wzrostowy, kapitalizacja znikoma. Na Baumalu i Galvo tez jestem :)
  • Re: do lego Autor: ~yoda [178.182.116.*]
    no to teraz żeś wyskoczył z tym surflandem jak juz odbił 100% od dołka
  • Re: do lego Autor: ~kowal [91.192.165.*]
    Ostatnia szansa na Surfland. Dzisiaj już był na widłach.
  • Re: do lego Autor: ~yoda [178.180.202.*]
    o ile zakałd ze jutro zjazd ? na surfland
  • Re: do lego Autor: ~kowal [91.192.165.*]
    Coś mi się zdaje, że tam silna ekipa chce jeszcze dokupić. Na ich forum narzekają, że nikt nie chce sypać. Spółka ma kapitalizację 4.8 mln po kursie 1.43, a przychody w tym roku będą 15-16 mln. Staje się rentowna. Wchodzi w chmurę - vide Cloud. Wchodzi w obsługę kolei.
    Galvo na 1.40 też 2x od dołka odbiło, a kto po tyle kupił jest zadowolony. Ja Surfka podbieram od 0.8x i nie narzekam.
  • Re: do lego Autor: ~yoda [213.158.221.*]
    galvo mam po 80 gorni a z tym surflandem to wiesz co mozesz zrobic
  • Re: do lego Autor: ~lego [62.89.102.*]
    hej - prosba
    piszcie w wątku do lego i lorga 2, bo w tym ciężko się czyta - za dużo stron i nie zawsze się wyświetlają
    pozdrawiam kolegów
  • Re: do lego Autor: ~kowal [141.119.184.*]
    Galvo kupowałem od 69gr do 1zł. Jak Ci Surfland nie pasuje to nie kupuj a nie mędź. Dzisiaj Surfland +13% jak na razie.
  • Re: do lego i lorga Autor: ~mati [91.189.142.*]
    Z racji, że jest to jeden z nielicznych "normalnych" wątków na całym bankierze oraz że długi czas "spotykamy się i chodzimy" po tych samych spółkach (no i trochę kasy razem zarobiliśmy)

mam pytanie do was czyli: 1973 i lego

Jakie jest Wasze zdanie na temat "fachowców" oczywiście spekulacyjnie (pomijające te całe brednie na forum tej spółki "prawie o kosmitach już piszących"
    Jestem ciekaw wypowiedzi kogoś neutralnego.
    Z góry pozdrawiam.
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.