Śnieżna kula chyba się zatrzymała. Gratuluję Galvo choć widzę, że tam też są szybkie ręce i bujanie duże, a co z zapomnianym Demolen ? była też śnieżna kula, teraz ktoś tym buja.
co do JHM jaki jest koń każdy widzi, po scaleniu powinno być odbicie, tą opcję obstawiam, bo wyniki będą bdb, a jak będzie zobaczymy, wielkich spadków też nie powinno być.
Co sądzicie o Indygo w chwili obecnej? Czekałam na 0,5 ale zacząłem się zastanawiać nad obecnym poziomem.
Ja tam baumala dzisiaj zabralem.Obserwowałem wczesniej w ubiegłym tygodniu i czekałem na ponowne zejście w okolice 0,5. Jak pojawi sie info będzie silne odreagowanie. To oczywiście czysta spekulacja bo nie wiemy wszystkiego- po tak poteżnym spadku zawsze jest jednak jakiś up a podwójne denko się wyklarowało. Info po 24.10 prawdopodobnie. Pozdrawiam
Muszę stwierdzić że przyzwoicie wygląda sytuacja na twoim LUG .Możesz trzymać spokojnie(tak ja bym zrobił) 5 zł się należy.Wszystko zależy czy przebije okolice 4,50 Spadków nie zakładam.
~1974, Witam. Pamiętasz CWPE przewidziałeś jakiś czas temu mocny ruch do góry. Wczoraj CWPE pobiło swoje minimum. Mógłbyś na to zerknąć i powiedzieć co o tym myślisz ?? z góry dziekuję.
CWPE sprzedawałem już dawno po 35 gr przy innej sytuacji(na wzroście płynność była przyzwoita) a pakiety odbierałem od 11 do 17 gr . Teraz szczerze powiem nie wiem co mogą wywinąć.Działania osób odpowiedzialnych nie są czytelne więc zgodnie z zasadą wstrzymuję się do pierwszego pozytywnego sygnału.Nie twierdzę że papier nie będzie grany- przy tak niskiej kapitalizacji zasze można podbić piłeczkę.W tej chwili ograniczam się jednak do obserwacji ale pogląd zawsze można zmienić dostosowując się do okoliczności.
Dziękuje za odpowiedź. Tak na marginesie śledzę twoje wypowiedzi od 1,5 roku i można fajnie zarobić. Dzięki że kogoś stać w tym całym bełkocie na to żeby podzielić się niezłą wiedzą pozdrawiam.
Dokładnie pisałem wtedy.Miałeś wtedy niższą cenę ale niepewność kiedy dokładnie nastąpi wybicie.Teraz jest coś na rzeczy i pewnie 30 gr niedługo padnie.Co potem to się zobaczy
Zobacz wątki dotyczące JHM Development Zobacz profil JHM Development Autor: ~1973 [95.40.118.*] 2014-10-25 10:04 Re: do lego i lorga Zgłoś do moderatora
Z nowszych typów foreverenem mogą mieszać.Pierwszy sygnał nastąpił
Cześć Woren, Lorg jest fanem fluida, ja kupiłem sporo na wakacyjnym dołku, spekulacyjnie, ale jakoś tak zostałem. Nic mądrego Ci nie powiem poza tym co wiesz, na razie technicznie wygląda to bardzo dobrze. Myślę, że jakieś dobre infa idą w zanadrzu, aczkolwiek niekoniecznie ta mityczna indonezja i pewnie wtedy palec na enterze... a jeżeli klepną to będę się szczypał i nie wytrzeźwieję przez kilka dni... No i najbliższe wyniki, które będą kolejną masakrą.
Indygo, bo chyba masz ten papier wziąłem sporo, ale niewykluczone, że jeszcze spadne, a planuję dobierać. Jakie przewidujesz wyniki?
Dodatkowo po infie o liście intencyjnym ruszył biomass co przy spodziewanych dobrych wynikach zapowiada dobrą grę. Fachowcy dają kolejny sygnał - spekulacyjnie, ale polecam się przyjrzeć, może nie forum tejże, bo grasują tam królowie idiotów.
Z racji tego ze mam udziały w 01Cyberaton to Biomassa też odebrałem w konsolidacji 1,10-1.25 (To spółka portfelowa01CYB) .Widzę lego że idziemy tym samym tropem.Pozdrawiam kolegę a z tego co pamiętam to wchodziłeś w Biomass kilka miesięcy wstecz ?
1973 to cieszę się być tam z Tobą na pokładzie. Owszem, wchodziłem przez dłuższy okres czasu ze względu na warzywniak. Mnie cybaton dodatkowo utwierdził, że warto. Poza tym spółka ma wyniki. Ja zasadniczo postawiłem na oze i biomasę, bo będzie boom w rozsądnych spółkach. W dalszym ciągu polecam obserwację novavisa i branie tegoż w dołkach. Przyszły rok będzie dla tej spółeczki bardzo ciekawy. Może nie będzie to dugi cybaton, ale wykluczyć nie można ;).
A powiedz mi czy baumalka też trzymasz? bo chyba razem wchodziliśmy w okolicach 50 gr.Ja cały czas przytrzymuje licząc na konkretne info i uporanie sie po konsolidacji z poziomem 1 złZobaczymy?Pozdrawiam
witam. baumala sprzedałem, czekam na info no i oczywiście palec na enterze, fajnie się zapowiada końcówka tego roku, nowe technologie zaczynają prężnie wchodzić na rynek, pozdrawiam kolegów :)
Mam pozytywne odczuciaco do baumala i czekam na papierze, aczkolwiek ciągnie się to długaśnie i niepewnie, ale to lubię. Choć nie ukrywam, że moją tegorczną porażką był ctg (nie wyszedłem w całości kiedy powinienem), przyadkowo odrobiłem i zarobiłem na ksgagro, smutne. Cieszę się, że mogę z kolegami powymieniać typami. Mam nadzieję, że ruscy nie spier... sparawy.
warto przyglądać się INTERSPORT przed euro dałą mi zarobic cena teraz jest o wiele bardziej atrakcyjna na upadłosc sie nie zapowiada 50 gr raczej nie zobaczymy uwazam ze 0.85-1.00zł w przedziale warto brac 100% mozna wyciagnąć
Coś mi się zdaje, że tam silna ekipa chce jeszcze dokupić. Na ich forum narzekają, że nikt nie chce sypać. Spółka ma kapitalizację 4.8 mln po kursie 1.43, a przychody w tym roku będą 15-16 mln. Staje się rentowna. Wchodzi w chmurę - vide Cloud. Wchodzi w obsługę kolei. Galvo na 1.40 też 2x od dołka odbiło, a kto po tyle kupił jest zadowolony. Ja Surfka podbieram od 0.8x i nie narzekam.
Z racji, że jest to jeden z nielicznych "normalnych" wątków na całym bankierze oraz że długi czas "spotykamy się i chodzimy" po tych samych spółkach (no i trochę kasy razem zarobiliśmy)
mam pytanie do was czyli: 1973 i lego
Jakie jest Wasze zdanie na temat "fachowców" oczywiście spekulacyjnie (pomijające te całe brednie na forum tej spółki "prawie o kosmitach już piszących" Jestem ciekaw wypowiedzi kogoś neutralnego. Z góry pozdrawiam.