Moja naiwnosc jast tak ogromna ze mi wstyd ,ale pisze to ze wzgledu na to aby przestrzec kolejne osoby (szczegolnie osoby starsze ,bo od nich glownie sa wyciagane pieniadze i na tym ze nie znaja rynku finansowego) ktore trafia w lapy ludzi ktorzy pracuja W NIRO TRADE i naciagaja ludzi bez skropulow !!!,Prosze im nie wierzyc i najlepiej z nimi nie rozmawiac .Telefony dzialaja w jedna stronne i za kazdym razem jest inny numer .to sa OSZUSCI ,Mowia to co chcemy uslyszec ,sa mili dopoki im sie wplaca pieniadze i zysk rosnie i to bardzo szybko co jest zacheta do dalszych wplat jak to oni mowia prosze dofinansowac a bedzie sie posiadaczem kolejnych kont srebrnego ,zlotego itd ,W sytuacji jezeli juz nie che sie im wplacac pieniedzy to nagle tak jak w moim przypadku poprzez jedna noc caly zysk nagle zaczal spadac ,bo jak twierdzili koniuktura na rynku finansowym sie zmienila na bardzo zla sytuacje i traci sie inwestycje ,gdzie wczesniej przemily analityk zapewnial ze nie ma takiej mozliwosci bo inwestuja tak aby nie tracic !! Nastepnie Zadzwonil do mnie jakis GBUR z tej firmy gdzie byl tak nie mily i mnie obrazal.chcial poprostu abym znowu doinwestowala !! Co najciekawsze wszyscy doskonale mowia po polsku .Probuje odzyskac pieniadze ,ale chyba musze sie pogodzic ze strata ich .Firmy ktore moga pomoc zajmuja sie dopiero sprawa przy 10.000 tys dolarow ,bo im sie przy mniejszych kwotach sie nie oplaca trzeba zaplacic im za usluge a potem 10 procent od odzysskanych pieniedzy...Bank watpie zeby pomogl ,bo wplacilam dobrowolnie ale probuje .Wlasciwie to zaczynam byc bezradna. To sa oszusci !!!!! i wszystko juz tak maja dopracowane ze nie uda sie odzyskac pieniedzy z przykroscia to stwierdzam ..Naiwna
Nie chce się mądrzyć ale Ja się nie dałem nabrać za dużo mi nie pasowało .A przede wszystkim dzwonili Ja oddzwaniam a tam kto inny .To szok UWAGA NA TO GÓWNO
Ja dostałam dziś od nich telefon, facet nie był zadowolony, że nie chcę gadać tylko chciałabym poczytać o tym czym się zajmują. Powiedziałam, że nie lubię podejmować decyzji bez zastanowienia. Bardzo się cieszę, że trafiłam na ten wątek, bo intuicja podpowiadała mi, że coś jest nie tak. Niestety mam tam konto założone i nie da się go usunąć, ale numer już zablokowałam. Życzę wszystkim żebyście odzyskali swoje pieniądze.
NIRO TORE .To są oszuści dzwonią namawiają na wysyłanie pieniędzy i żeby wysłać im dokumenty tożsamości .PROSZĘ tego nie robić !!!ja tak dałem się oszukać
Niro Trade .dzialaja sobie jakby legalnie .twierdza ze sa zarejestrowani w Estoni ,wszyscy ktorzy chca inwestowac w Niro Trade powinni zapoznac sie -z ryzykiem jakie mozna poniesc inwestujac pieniadze u nich i przeczytac na ich stronie OSWIADCZENIE O RYZYKU ..
Tak, straciłem 1750 Euro, były to oszczędności które trzymałem na wycieczkę, gdyż nigdy nie podróżowałem, generalnie nie zarabiam dużo i te 1750 Euro to duże środki jak dla mnie, gdy zorientowałem się, że to SCAM i chciałem wypłacić depozyt to jakoś przelew nie chciał iść (wpłaty bez problemu w ciągu paru minut się księgowały i nie było jakiejkolwiek awarii). Pani specjalista czy tam starszy analityk, kazała zakładać transakcje w obie strony (było to dla mnie nie logiczne i widząc że moje oszczędności topnieją przez wysokie marże, zacząłem działać na własną rękę), więc zacząłem inwestować sam na tyle co mi logiczne myślenie pozwalało, chociaż to naprawdę trudne cokolwiek tam zarobić przy tak wysokich prowizjach i różnicach w kupnie/sprzedaży, więc działałem ostrożnie robiąc małe transakcje nawet po kilkadzieści dziennie (bardzo to ich zdenerwowało bo mieli transakcje zamykane z zyskiem np 2 euro , 50euro nie ważne ale było ich dużo i większość z zyskiem, w ten sposób nawet zarobiłem, ale to z tego jak nie mogłem tego wypłacić, ostatecznie znowu zadzowniła do mnie pani kowalczuk zwał jak chciał i w sumie i tak wiedziałem, że pieniędzy nie odzyskam gdyż każda próba wypłaty po 5 dniach kończyła się anulowaniem z jakiś różnych nie wyjasnionych przyczyn, i poległem na owej pani, która twierdziła, że nauczy mnie jak inwestować w obie strony więc ok przecież i tak nie wypłacają pieniędzy więc zrobię tak jak ona każe, więc jak łatwo się domyśleć po otwarciu pozycji w obie strony telefony się uspokoiły, a oszczędności ładnie stopniały (bardzo wysoki koszt utrzymania pozycji) i już nie było czego wypłacać, ot historia, normalnie przygoda życia, a jakie wakacje, szczerze to więcej zdrowia straconego niż to warte. Więc tak to inwestycja, owszem ale nie dostaniesz z niej ani centa nawet jak zarobisz nieważne ile i spełnisz wszystkie warunki w regulaminie to i tak nic nie dostaniesz! Jak ktoś pisał furtka w jedną stronę!
bylem w tej zlodziejskiej piramidzie. po wplaceniu kase gosc zniknol telefony nie dzialaly. tak samo Horizon group dziala i wszystkie te piramidowe platwormy.to banda zlodziei.
Dnia 2021-06-01 o godz. 17:47 ~Weslaw napisał(a): > bylem w tej zlodziejskiej piramidzie. po wplaceniu kase gosc zniknol telefony nie dzialaly. tak samo Horizon group dziala i wszystkie te piramidowe platwormy.to banda zlodziei.
Ta pewnie, a z której konkurencyjnej firmy jesteś?!?
To oszuści chcieli mnie na naciognąć na krypto walutę żebym kredyd wzioł 10.000euro udało mi sie przelać 100euro a konto ich znajduje się gdzieś w kanbulu i z nimi sie nie wygra oni dużo ludzi oszukali z tego żyjo jak macie karty kredytowe to najlepiej zablokujcie z piniedzy o okraść mogo konto mi zamknęli sami bo nie wpłaciłem piniedzy straciłem 1.200euro albo uczyli żeby otwierać 1 pozycje kup i sprzedaj zarobiłem 800euro kup a sprzedaj -1400euro to czyli 600 euro przegrane to taki cwacyk ich albo sami mi pozycje otwierali bez mojej zgody aby przegrać to mafia a ta ich platforma do dla picy
Siemka są to oszuści po jakimś czasie jak zauważasz ich błędy blokują ciebie najpierw mowia ze oddzwonią kolejnego dnia ale nie dzwonią. Mało tego dopiero jak mija tydzień oni do ciebie dzwonią każą ci się zalogować na ta stronę nirotrade.com wtedy im odpowiedziałem ze nie mam takiej możliwości bo mnie zablokowaliście wtedy podają ci zapasowa stronę 1niro.com i jak poprzednicy mówili bd znowu prosić ciebie o doładowanie konta by wejść na bitcoina . Gdy powiedzialem ze czuje się oszukany ze mialem podwoić swoje saldo i wypłacić cos wtedy mowia ze oni nie oszukują i itp. Po za tym gdy wszedlem z nimi na ta nowa stronę to system sam zamknij poprzednie tranzakcje przy jak najgorszym minusie . Uwarzajcie na nich wpłaciłem tam 830€ i więcej ani grosza nie zamierzam im wpłacać są to jak najbardziej oszuści . Bd dalej siedział na tej stronie ale wiem że ani grosza nie wpłacę tam bd im nalegał ze chce odzyskać swoje pieniądze jak uda mi się to automatycznie zerwę z nimi kontakt .
Jeżeli robiłeś to za pomocą anydesk to możesz w ustawieniach ustawić że widzi tylko to co Ty i nie ma możliwości przeglądania Twojego komputera. A co do tej platformy to oszuści
To nie piramida to oszuści z białorusi jeśli dałaś skan dowodu i wpłate z karty z 3cyfrowym numerem wyczyszcząci konto i możesz mieć kredyt w jakimś dziwnym kraju jest wykaz takich pseudo firm na stronie policji wydział cyberprzestępczości
nawet nie liczyłem na taki odzew raz polak mądry przed szkodą laptopa przeinstalowałem po pierwszym wpisie a odnosnie gieldy robimy fale" C" caŁej hossy od 1990jestesmy po fali ,,A-i ;B'teraz najbardziej wyniszczajaca o struktórze piecio falowej robionymi formacjami spadkowymi miłego dnia okiem inwestora.PS a teraz Ładnie chodzi program do analizy na stronach dm boss.
Tak moi drodzy ,to jedno wielkie oszustwo ,jest prowadzona sprawa przeciwko nim w łódzkiej prokuraturze . jestem jedną z wielu ,bardzo wielu ludzi . W pierwszym dniu zwinęli mi pieniądze uruchamiając genialnego robota . Nie wpuszczajcie żadnej firmy przez any deska na wasz komputer i telefon . Pobrali ogromne kredyty na ludzi ,masakra .teraz zmieniają nazwy dodają nazwy . Chcieli mi wypłacić 11286 dolarów niby z funduszu jakiegoś ryzyka czy coś ale pod jednym warunkiem że wpuszczę przedstawiciela przez any desk. O nie już nie dam się tak łatwo wrobić . A wogóle jak w trakcie rozmowy na infolinię usłyszycie klaskanie to pamiętajcie to jest kotłownia .okradają ludzi.