Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,82 zł , zmiana od tamtej pory: -90,92%

Re: - NIRO TRADE PLATFORMĄ--OSZUSCI

Moja naiwnosc jast tak ogromna ze mi wstyd ,ale pisze to ze wzgledu na to aby przestrzec kolejne osoby (szczegolnie osoby starsze ,bo od nich glownie sa wyciagane pieniadze i na tym ze nie znaja rynku finansowego) ktore trafia w lapy ludzi ktorzy pracuja W NIRO TRADE i naciagaja ludzi bez skropulow !!!,Prosze im nie wierzyc i najlepiej z nimi nie rozmawiac .Telefony dzialaja w jedna stronne i za kazdym razem jest inny numer .to sa OSZUSCI ,Mowia to co chcemy uslyszec ,sa mili dopoki im sie wplaca pieniadze i zysk rosnie i to bardzo szybko co jest zacheta do dalszych wplat jak to oni mowia prosze dofinansowac a bedzie sie posiadaczem kolejnych kont srebrnego ,zlotego itd ,W sytuacji jezeli juz nie che sie im wplacac pieniedzy to nagle tak jak w moim przypadku poprzez jedna noc caly zysk nagle zaczal spadac ,bo jak twierdzili koniuktura na rynku finansowym sie zmienila na bardzo zla sytuacje i traci sie inwestycje ,gdzie wczesniej przemily analityk zapewnial ze nie ma takiej mozliwosci bo inwestuja tak aby nie tracic !! Nastepnie Zadzwonil do mnie jakis GBUR z tej firmy gdzie byl tak nie mily i mnie obrazal.chcial poprostu abym znowu doinwestowala !! Co najciekawsze wszyscy doskonale mowia po polsku .Probuje odzyskac pieniadze ,ale chyba musze sie pogodzic ze strata ich .Firmy ktore moga pomoc zajmuja sie dopiero sprawa przy 10.000 tys dolarow ,bo im sie przy mniejszych kwotach sie nie oplaca trzeba zaplacic im za usluge a potem 10 procent od odzysskanych pieniedzy...Bank watpie zeby pomogl ,bo wplacilam dobrowolnie ale probuje .Wlasciwie to zaczynam byc bezradna. To sa oszusci !!!!! i wszystko juz tak maja dopracowane ze nie uda sie odzyskac pieniedzy z przykroscia to stwierdzam ..Naiwna

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SERINUS -1,29% 0,71 2025-05-19 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.