Tylko powiedzcie mi kto da tu strzał do ruchu aż na 2500? Jak wszystko tak nadmuchane że hej. Wycena banków kosmiczna. Racjonalność mówi że mamy wydmuszkę świąteczną związaną też z końcem kwartału.
W Stanach wszystko przetłumaczą dziś na pozytyw. Nawet pozytyw :))))) Stany już uratowane. U nas też luzik, bo nie muszą od nas zabierać kasy. Była chwila niepewności może na początku tygodnia - ale jak widać na załączonym obrazku wszystko jak najbardziej OK.
chyba jednak kapiszon ten strzał :) Nasz rynek gra swoje, oni swoje. Ostatnio zaczyna to być reguła, według mnie to dobrze.
Jak dla mnie wciąż ktoś "gruby" opuszcza naszego bananka, "silny" PLN mu pomaga i wychodzi sobie stopniowo. Stąd te szarpania, niepewność i jednocześnie dystrybucja papiera jak leci, na różnych spółkach na których tylko jest wystarczająca płynność w danej chwili. Pytanie kto to odbiera? inne silne ręce? nasze fundy? ulica :D ?
Fundy zostają zawsze w bessie z akcjami. Mogliby w końcu nasi ubrać grubasów z londyńskiego czy innego citi. :) Fundy kupują za nie swoje pieniądze. Tak to można się bawić, ale do czasu. Kupują, kupują, ale kiedy sprzedają?
Moje Ski czekają na zamek na poziomie 2399-to te dzisiejsze. Reszta czeka na lepsze czasy-ja zostaję na S. Banki prawie zrobiły 13600-tak wychodziło mi max na nich. Jeśli konsola to 2440 -2300 sporo miejsca do różnych fantazji.
Dnia 2024-03-28 o godz. 16:09 ravcio napisał(a): > Strojenie okienek bo koniec kwartału. Nie przywiązujcie się zbytnio do tego co dziś. > > Spokojnych świąt życzę.
Piobor cię dzisiaj nazwał etatowym szorciarzem i chyba się już za tobą stęsknił.
Wyglądało, że brak pary, jak znów się do 2420 zbliżyli, ale jednak w końcówce będzie przyłożenie i skończymy na maksie. No, może jeszcze jakiś cudofix i pozamiatane.
Przecież było wybicie górą z trójkąta to chyba nie po to, by miało spaść niżej. W tej sytuacji bardziej realny jest atak na ostatnie szczyt po jakiejś małej korekcie.
Fajna sesja szkoda że za wcześnie w Z wszedłem ale mogłem wyjść na zero mimo S tak są plecy ale nie dziś to jutro na zwierza się większego upoluje :) będzie budowanie fajnej pozycji w przyszłym tyg na dłużej.
Wilk czekaj tatka latka.Twój podstawowy problem to nie otwieranie pozycji tylko to że nie potrafisz jej zamknąć z małą stratą kiedy okazuje się błędną.Jeżeli nie wyeliminujesz tej przypadłości to sukcesów w grze kontraktami nie będziesz miał.
Kto został z S to cienias z grubej rury :))))) Pomijam wirtualnych graczy którzy tu piszą i są w większości, bo im to wszystko jedno co będzie we wtorek. A będzie rzeź szorciarzy, która się nie skończy po 100 punktach. Biada wam mądrzy inaczej :))))