Tak, jest to prawdą. Firma Multistox również oszukuje. To już kolejna z wielu ich odsłon. Wcześniej było ich co najmniej kilkanaście.
Jednak, to że oszukują, jak również to że są poza granicami Polski, nie oznacza, że nie można przeciwko nim działać.
Nadal za fałszywymi imionami, nazwiskami, ukrytymi IP, znajdują się zwyczajni ludzie. Owszem, wypaczeni i świadomi swoich czynów, jednak to tylko ludzie i ich należy odnaleźć i doprowadzić do poniesienia odpowiedzialności prawnej.
Mnie też oszukali user Smart account ltd. Trustmoore nie chcą oddać pieniędzy twierdzą że kurier przewoził i na lotnisku mu zabrali bo nie chciałam zapłacić kolejnej wpłaty która ode mnie chcieli że niby podatek na lotnisku 5600$ tu na Chopina w Warszawie i jak teraz z nimi walczyć?
Mnie też oszukał broker z firmy Fundon PTE L TD ,wyłudzał pieniądze z mojego konta obiecując zyski z inwestycji giełdowych .Podał link który posłużył do fikcyjnego grania na giełdzie.kiedy domagałam się zysków z on wziął pożyczkę na mnie w banku mówiąc że jak więcej postaw to ja będę miała większe zyski ,przedstawiciel banku uratował moja pożyczkę i nie wyszła z banku uświadamiając mi że to jest oszustwo,poblokował moje konto karty ,jestem mu wdzięczna. Trzeba ostrzegać innych ludzi aby nie zetknęli się z tymi oszustami ,oni manipulują naszy umysłem a my robimy co nam każą to jest chyba chipnoza ,ma się potrzebę wykonywania ich poleceń dlatego tak dużo ludzi wpada w ich sidła i nie mogą już samodzielnie myśleć tak to wygląda z mojego punktu widzenia bo ja to przeszłam
Ja zostałem tam oszukany na prawie 30tys, ale nie dam się tym zl0dziej0m , zgłosiłem tą sprawe wyżej , zadzwonilem pod 7\2 2/ 35 /9 -6 4* 0 oni zlozyli zawiadomienie w mojej sprawie w prok urat urze.
Nie dajcie się nabrać na te magiczne kancelarie i wygrane sprawy i odzyskane pieniądze ... to ciąg dalszy przekrętu. Będziecie płacić kancelariom a efektów nie będzie albo tylko na papierze. W prokuraturze każdy sam może zgłosić zawiadomienie.
Mnie też oszukali dałem się podejść najpierw na stronie FOREX https://ops.daytonacapital-ltd.com co strona przestała działać i przerzucili na https://web.capltddaytona.com jak powiedziałem że zgłosiłem sprawę na policję to zaczeli mnie straszyć kolegamiz Moskwy nie dajcie się oszukać
Czytam te wpisy i jestem porażony waszą głupotą. Jak można być tak tępym aby dawać pieniądze komuś z telefonu lub internetu. Ludzie!!!!!!!
A wystarczy: 1. mieć pieniądze, 2. założyć sobie konto przez internet na giełdzie kryptowalut np. Binance, zonda lub inną ZNANĄ!!!! (zaraz napiszę dlaczego to bezpieczne i pewne), 3. postanowić jakie krypto chce się kupić i ile, 4. przelać złotówki na swoje konto na wybranej giełdzie, 5. kliknąć i kupić tyle krypto ile się chce, 6. krypto są na koncie w ułamku sekundy!!! Nie potrzeba żadnego brokera!!!!!! 7. KONIEC!!!!!
Dla bezpieczeństwa powinno się kupić prywatny portfel (to taki pilot elektroniczny) i po wykonaniu punktu 6 przelać krypto na prywatny portfel - instrukcje użytkowania są za darmo na yt. O, I punkt 2... giełda jest tylko do zakupu i wasze złotówki lub krypto tam nie zostają.
Na YouTube jest kanał Dom Handlowania Polska i Antek Trading. Prowadzący oferuje zdanie i zarządzanie kontem fundowanym. Konta są zakładane na platformach, których normalnie nie znajdziesz przez wyszukiwarkę Google. Przykłady takich stron internetowych, na których są oferowane konta fundowane to: alltradersfunds.com, skillfulltraders.com, expertelitefunds.com. experttraderspro.com. Kontakt z nim jest poprzez komunikator Telegram. Aby zachęcić do zakupienia konta, chłopak wstawia certyfikaty zdania konta i certyfikaty wypłat na różne nazwiska, z pewnością fałszywe. Bądźcie ostrożni.