Nie rozumiem Cię Panie M. Przecież każda ze stron może coś ugrać. To źle? Nareszcie jest normalnie!!! :-) A jutro rakieta się szykuje i zamek tak w 2280 minimum :-) Bierz L i nie narzekaj :-))))) Ściema z rana pod 2220 i bęc ;-)
koniec wzrostow na rynkach nadchodzi. bedzie ostry dol. teraz juz leca na oparach. zaraz w koncu bedzie odbicie na dolarach i euro ktora dodatkowo pograzy nasz rynek
No właśnie kto wie czy to nie był ostatni rajd na rynkach, zwłaszcza, że wszędzie praktycznie coś takiego obserwowaliśmy. Myślę, że to mógł być taki nasz rajd Św Mikołaja o którym sporo analityków mówi jakoby miał dopiero nastąpić. Rok temu na W20 było podobnie tylko na innych poziomach i taki rajd też nastąpił w podobnym okresie co teraz.
L 2220 w pełni zapakowany. Dziękuję za możliwość wskoczenia do pociągu :-)) Panie M trzymam za słowo, że zbliżamy się do spadków i też to widzę, ale nie teraz jak ja na L :-)
Panie M. nie ma co komentować. Zakres do bujania który sobie wymyśliłem tylko delikatnie naruszyli i w nim siedzą. Banan pokutuje z jednorazowy mocny wyskok i skazał się na siedzenie w przedziale. Ja mam jedną zagadkę czy jeszcze jeden zryw w górę za kilka dni i nowa pólka czy wcześniej bazowe wejdą w korektę a banan wiadomo co wtedy.