a z drugiej strony trzymaja pod 2 kola w sumie L ki pewnie licza ze 2 kola pykną a jak nie? i to byl szczyt w tym tygodniu? to mnie zmobilizowało do zamkniecia pozycji
Postawię szaloną prognozę a w konkursie dla zabawy pod to zagram. Docisną dziś na maksa misia i ostatnie wybiją a od poniedziałku zwrot. Kilka razy takie piątki widziałem gdzie po takiej sesji nagle po niedzieli było dziwne odwrócenie sytuacji.
zabraklo mi jaj aby dopakowac na koniec. coz...w pon tez jest dzien... dla byczkow przypomnienie co stalo sie w 2011 jak nie USA nie moglo zwiekszyc zadluzenia przez jakis czas
Ja wziąłem S na FIX ale rozsądną ilość i jak w poniedziałek rano jak nie będzie po myśli to szybka ewakuacja. Nie mam już sentymentów do S i tak mi lepiej ;-) Ale czuję w gnatach że Jankes długo ponad 4200 nie zabawi a nasze FW ponda 2000.
To mogła być kończąca euforia zakupowa. DAX i Nikkei są na wieloletnich szczytach. DAX 40 żgnął 3 razy 16332 pkt. i wrócił niżej. Dziwna ta majowa hossa. Teoretycznie powinni odbić w dół bo kredyty są wciąż drogie a sytuacja niepewna. Złoty też szaleje i jest nadal przewartościowany uwzględniając znacznie większa inflację w Polsce. W Japonii to tylko kilka procent. Amerykanie wycofali pieniądze z małych banków i wpłacili do agresywnych funduszy ? Skąd biorą pieniądze na kupowanie akcji po rekordowych cenach ?
Ja swoje L planuje obrucić ponad 2100 wydaje się że przezucam na półkę wyżej na chwilę 1900-2200 i jazda dalej bo wojna już rozstrzygnięta i jakiś zjazd czekam pod info kończące. Chodź niewiem czy się szarpać bo pociąg stacje w tym roku ma na 2600 na oko.
Człowieku ogarnij się. Jeszcze kilka mies temu pisałeś, że koniec wojny to hossa. Graj S i szczęścia życzę ;-) kiedy S to S, a kiedy L to L. Może teraz 2-3 sesje chwała dla miśka będzie, bo też mu coś się należy. Ale daj spokój. Powieziony kilkaset punktów i nadal S. Brawo Ty :-) Benitor ma o Was super zdanie-inni też. Dlaczego Pani Zosi nie słychać? A szkoda bo inne spojrzenie zawsze się przyda ;-) Ciekawe na ile zamykane S-ki w poniedziałek wyciągną kasowy? ;-)
Surfer Was powiezie ;-) Fajnie to brzmi- Wilku szacun! Ja miałem L-ki na chwilę, ale nie wierzyłem o tym co piszę od dawna, że 2100 będzie, achhh moja wiara słaba :-(
Szkoda bo ludzie jak Benitor i podobni wiele dobrego by wnieśli, ale jak widzą Wasze S cały czas to przecież się odechciewa czegokolwiek tu pisać. I tak mają odwagę i chęć coś pisać. 7777777 też super bo mnie zainspirował :-) Dzięki
Powodzenie w przyszłym tyg Wszystkim!!! Ja wyjeżdżam to nikogo nie będę denerwował :-)))
A no i Pani Zosi też bym posłuchał tylko się nie udziela merytorycznie od jakiegoś tygodnia, a może i więcej. Wierzę, że się pojawi jak rynek spadnie :-)))) Spadam papatki :-)))