No tak, merytoryczne wpisy są specjalnie uwalane w dół przez oplaconych troli. Zobaczcie że produkują te same tematy po setki razy byleby dobre informacje leciały na dno.
Europejskie kraje masowo testują obywateli - Wielka Brytania właśnie kupiła ponad 120 milionów zestawów za miliard funtów. Dziesiątki milionów testów zamówili Niemcy, a Chorwacja zakłada, że testy antygenowe pozwolą za kilka miesięcy bezpiecznie przyjąć turystów Paweł Przewięźlikowski, prezes Ryvu Therapeutics uważa, że najskuteczniejszą metodą walki z rozprzestrzenianiem się wirusa byłoby przetestowanie wszystkich Polaków
No fajnie i logicznie. Jak kiedyś na innej spółce. Na BML wpieraleś "akcjonariuszy" do 34 zł. Jak zostali na hakach opuściłeś ich. Teraz tu ubieramy. Ciekawe do ilu ich nabierzesz, ale spekulacyjnie wlazłem po 46. Twój tu pobyt powstrzymał mnie przed sprzedażą. Wiesz, że tu z tą kapitalizacją to jeden z większych balonów. Ale staraj się to i może mi urośnie. BML do dziś nie ma leku, a jakie zyski, szkoda gadać. Ale fajnie było.
Pantaran jesteś niezłym grubasem, tam gdzie Ty tam sukces. Zobaczymy, niech ma fortuna przy Twojej rośnie, choć nauczony doświadczeniem wiem kiedy spier.... ć.
Pozdrawiam