• Re: 1zł Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Uhm...
  • Re: 1zł Autor: ~ivo [5.173.73.*]
    Człowiek przez 4 lata odgrzewa swój wątek jakimiś westchnieniami. Bardzo ciekawe studium przypadku.
    Ciekawy przypadek?Nie widziałeś jeszcze czegoś takiego? to mało giełdy widziałeś.Powiem Ci jak to się nazywa : konsekwencja. A czy to o czym piszę nie sprawdza się na koniec? Przewidywałem 2 a potem 1, i czy nie było widać 1,6? Jesteśmy w drodze. Zobaczę tu jeszcze wiele Twojego zdziwienia - u mnie nie ma go wcale. To że bryknęło nad 2 tylko potwierdza kierunek. Ile mamy teraz? 1,91... i wszystko jasne...
  • Re: 1zł Autor: ~ivo [94.254.153.*]
    Ciekawy przypadek to jesteś ty, widać nie zrozumiałeś, ale się nie dziwię. Zostawiam cię więc z twoim pamiętniczkiem, jak urośnie to znowu będziesz milczał. Załóż sobie jeszcze jeden temat, gdzie będziesz przewidywać wzrosty, wtedy będziesz miał 100% sprawdzalności. Może będziesz się z tym lepiej czuł, ale to już nikogo nie obchodzi.
  • Re: 1zł Autor: steve2 [46.134.101.*]
    Hm... Widzę że chcesz popolemizować ale czy jesteś tego pewien że chcesz? Obstawiam że po jednej wymianie się zniechęcisz a po drugiej zdenerwujesz więc może odpuść i pozwól mi pisać jak jest w tej chwili. Wrzucę tylko drobny argument żeby cię nie obrazić czy urazić że jesteś niemądry albo nie zauważasz czegoś na temat rtęci która ciężarówkami była wsypywana do kreatyny. Uważam że jeszcze wiele wody musi upłynąć żeby spłukać to odium z tej spółki. Usłyszałem że nie obchodzi cię to co ja myślę albo uważam więc prawdopodobnie nie odpowiesz i dobrze.Pozdrawiam.
    I spokojnie na 1 po wynikach.
    Mmmmmm...będę brał po złotówie!
    Jeszcze podbitka na 3,5 i potem już złotówą... tak to wygląda... To będzie dobra cena za dobrą spółkę. Odium rtęci mija i przeminie. Będzie dobrze. Ta rtęć będzie grillowana do złotówy, potem 12.
  • Re: 1zł Autor: ~luis [46.22.161.*]
    1 złoty? Chętnie kupię...
  • Chyba jednak 2zł Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Trochę spękałem że zostanę na peronie, ale na szczęście ciepło jest, wsiądę na jesień. Podjadę dorożką jak trzeba będzie. Nie tracę wiary.
  • Re: Blisko,blisko coraz bliżej... Autor: ~Janek [5.172.255.*]
    O łysy wrócił. Toptrol
  • Re: Blisko,blisko coraz bliżej... Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Włączcie sobie wykres 10-letni to będziecie wiedzieli po co ten wyjazd na 4 teraz.
    Zaczęło się...za 3 mieś złotówa.Tak to wygląda.
    I co włączyliście wykres 10-letni? Cisza tu jak makiem zasiał... Dobra powiem to wprost: wyjazd na 4 był po to żeby nabrać rozpędu do zjazdu na złotówę. Widać to już lepiej? Jeśli nie 3 mies. to pół roku na pewno. Sajonara. Widzimy się tam, na złotówce.
  • Re: Blisko,blisko coraz bliżej... Autor: winstrol [185.238.206.*]
    Ja prdl. Ten wątek ma 5 lat. 60 długich miesięcy jęczysz o tej złotówce…..
    Pojęcze jeszcze 60 jeśli trzeba będzie, bo obaj wiemy, Ty to wiesz i ja to wiem, że tam zmierza. Pozdrawiam.
    Dłuższe skarmianie leszcza po wybiciu a potem schodki do 1. Tam czekam cierpliwie. Są tacy którzy nie wierzą że "kanał zero" pomoże reklamą... No jakoś nie pomaga. Pomogło trochę i na tym koniec, rozczarowanie trwa.Naiwność kupujących blokuje jeszcze tąpnięcie ale do czasu.
    Uf...długa ta podróż na 1 muszę przyznać...Najważniejsze że już na prostej.
[x]
SFD 0,36% 2,80 2025-09-19 16:44:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.