Blm ma rację. Żal mi was, bo dobre chłopaki. Tylko szukacie na siłę "guru". Myśleć sami. Panparan z wozu koniom lżej... A biomed bez was sobie poradzi. Przy 100zl może coś skubniecie z tych milionów na inngogene?
Biomed za 100 Zł za akcje to około 7 mld kapitalizacji. Spółka zarabia około 1-2 mln na kwartał i naprawę nie ma większych szans na więcej w 2020. Kibicuje BML ale nie przesądzajmy
Na Biomed bylo sie z Pantaranem na minus przez większość czasu. Dlaczego pisał posty? Bo ludzie nie wytrzymywali i uciekali. Nie pisał ich bo wszystko było piękne i jasne. Teraz jest to samo Tutaj. Na giełdzie czas leci wolno. Trzeba umieć siedzieć na tyłku a nie wymachiwać nóżkami. Jestem pewien ze pojawi sie wkrotce kolejna część jego wpisu.
Bart, a co myślisz o Biomedzie skoro już poruszony temat? Będzie się chyba osuwał. Tak ze 2 miechy. Zainteresowany i inni naganiający tu i na forach innych spółek na Biomed nie byli tu z przypadku i chcieli towar upchnąć komu się da. Te ponad 200mln obrotu bodajże 18 sierpnia to była już dystrybucja na całego na info o rozpoczęciu produkcji. A my wciąż na czczo :)
Dla mnie to spółka zrobiła się zbyt spekulacyjna. Na pewno ma Świetny produkt nad którym pracuje ale niestety produkt wymaga surowca który jest trudno osiągalne. Bardzo ciężko będzie to monetyzować. A 1-2 000 000 000 kapitalizacji sie nie wybroni wynikami na poziomie przychodu 50 mln złotych
Re: Puszczac to wyzej kazdy wie ze będzie 100 zl ...~ziki2020-08-25 14:47IP 37.47.106.*
Eno pewnie na złotówkę q... trolowata ... a ty tak tu siedzisz i się martwisz o wszystkich heh ... Tutaj każdy wie że stówa kwestia czasu ...
Re: Puszczac to wyzej kazdy wie ze będzie 100 zl ...~ziki odpowiada ~ziki2020-08-25 16:20IP 37.47.106.*
Ewidentna akumulacja przed wystrzalem tzw eliminacja groszolapow i planktonu ...
Re: Puszczac to wyzej kazdy wie ze będzie 100 zl ...~ziki odpowiada ~ziki2020-08-26 12:51IP 37.47.104.*
A puszczac to juz bo juz nudno 100 czeka groszolapy
Jak ktos sprzedaje bo jakis miglanc twierdzi ze bedzie tu zaraz 3 zl to gratuluje rozumu. Jak ktos w ogole kieruje sie w inwestycjach gieldowuch tylko wpisami na forum bankiera to gratuluje rozumu. Forum jest po to aby wymieniac sie merytorycznymi informacjami. Kazdy z nich powinien sam umiec wyciagac stosowne wnioski. Dziwi tylko fakt tylu dobrodziei troszczacych sie o pieniadze innych na takich forach. P. S. Pojawila sie krotka odpowiedz na fb cbdna
Przywołują posty Pantarana bo są wartościowe. Moim zdaniem juz niedługo możemy sie spodziewać kolejnego postu. Tak zwykł robić na Biomed. A czy z Biomed wyszedł? Tego nie wiadomo. Na pewno jest tutaj na InnoGene o czym nie dawno w jednym z postów pisał.
Na biomed długo się nie udzielał więc nie wiem czy sprzedał akcje czy poprostu się nie udziela. Widzę tylko że część osób widziała w nim mentora i przewodnika a gdy przestał pisać to zachowują się jak dzieci we mgle nie wiedząc co robic