Pajacu napisał że Pana Zbyszka szkoda a nie Zbyszka - czytać ze zrozumieniem nie umiesz. Jak ma szefowi powiedzieć jak też pewnie w ten układ zamieszany i jeszcze rodzina.
Biedny pan Zbyszek. Macie wy rozum tak w ogóle? Czy wam wazelina całkiem mózg wyparła? A te pomiarowce takie złe.
Uwaga podpowiedź do tego montera co tak się tu sapie od miesiąca. Jak się boisz zgłosić kierownikowi kontraktu to dyrektora na pewno znasz. Przestan tutaj srać a zacznij działać. Masz odwagę? To działaj. Jeśli jest tak jak piszesz to czas z tym skończyć. Chyba że tylko żal potrafisz wylać
facet - po pierwsze kierownik jak wiesz zamoczony w układy, po drugie brak dostępu po reformie nie wiemy kto gdzie jest naszym przełożonym, po trzecie obecny a były dobrze wie a zajęty jest prostowaniem spraw po miesiącach zapaści. I na koniec Pan Zbyszek wykłada kasę na nasze pensje i inne dodatki a jeden z drugim w normalny sposób szkopi. Jak monter to widzi to gdzie ma z tym iść jak pracuje na budowie, od tej prywaty wam pomiarowcom już się mózg zlasował
Wam? Nie pracuje w tym tworze. To jak nie wiesz do kogo iść z problemem.to macie tam niezły burdel. Pan Zbyszek w takim razie prowadzi burdel a nie firmę. Pozdrawiam
A w dodatku dyrektorzy byli i obecni pracują w pocie czoła na wypłaty i inne dodatki. Wszystkiego przypilnują i jeszcze inni, niektórzy, wtykają im szpilki. To nie ludzie – to wilki!
szkoda kasy Pana Zbyszka, ta grupa nie jest reformowalna, szkoda bo jego zausznicy siedząc w gabinetach na pierwszym piętrze Porcelanowej nie widzą że świat się zmienił. Robią tabelkę do tabelki pokazując jak będzie wspaniale choć wiedzą że nie będzie, ale zawsze to miesiąc dłużej pensja i profity. z tych co odeszli nikt nie wróci, z tych co zostali można zrobić wojsko zapasowe zdolne do kopania rowów A nie do wielkich budów, ale Pan Zbyszek jeszcze o tym nie wie.
jesteście wredni Adam tak się stara a wy mu jakieś konszakty rodzinne i odpadki kablowe wypominacie. Ja nie wiem każdy inwestuje dziś w nieruchomości mieć kilka mieszkań to fajna sprawa
To Andrzej z Adamem tego nie widzą ........... ciekawe co na takie doniesienia Zbysiu Ja na jego miejscu zrobiłbym audyt i po sprawie, a nawet więcej podał bym @ aby nawet za kasę uzyskać informacje lepiej zapłacić 100 a uratować tysiące.