Bloody Hell Hotel ma po1,5 tygodniu na steam ma 7200 osób w społeczności to jest tyle ile Medium miało po 2 miesiącach i to pomimo pokazania Medium na Imprezie Xboxa. Bloody Hell Hotel na razie z kluczowych kanałów został pokazany tylko na Youtube IGN i kosztuje prawdopodobnie z 10 razy mniej niż Medium.
Bloody Hell Hotel ma po 2 tygodniach na steam ma 8000 osób w społeczności to jest tyle ile Medium miało po 3 miesiącach i to pomimo pokazania Medium na Imprezie Xboxa. Bloody Hell Hotel na razie z kluczowych kanałów został pokazany tylko na Youtube IGN i kosztuje prawdopodobnie z 10 razy mniej niż Medium.
to tylko pokazuje jak latwo mozna manipulowac statystykami na steamch i innych. ciekawe czy to know-how nowego udzialowca Bloobcia z Chin. moze mają swoje farmy graczy nazywane spolecznoscią graczy na steam, ktore aktywuja w odp momencie
Cześć @ Romek jakieś 2 tygodnie możesz sobie pojeździc rowerem pijąc Colę ale później to już usiądz wygodnie w fotelu.przy jakiś zacniejszych trunkach......
@pik, od tej coli mi się już w glowie pitoli. Myślalem, ze jestem dobrym finansistą, a tu nie nadążam za szaradami Kochanego Prezesa! Chętnie bym z nim popracował ku chwale Grupy BT
Romek wygląda mi na to że pik też się zasiedział przy butelce. Błędnie odebraliśmy przekaz bo wygląda na to że chodziło o "upijanie się na smutno".
Ja w rebusach od zawsze byłem lajkonikiem ale że ty się dałeś zwieść.
Pik nie uwierzysz ale i tak napiszę.
Od połowy czerwca codziennie o 19:16 dzwoniłem na disko do Romka i słuchaliśmy tego kawałka.
Super że jesteś znowu w nami bo mam już odruch wymiotny po pierwszej nutce. Pozdrawiam.
https://www.youtube.com/watch?v=hxwusF5sVp8