Ruch w interesie? W przypadku produktów Briju to raczej czcze niczym nie poparte przypuszczenia. A nic nie warte akcje ... cóż, szkoda nawet pisać. Raczej trwa dodruk milionów pustych, nowych akcji.
Szykujcie kasę na nowe akcje. Będą po 1 zł. Prima sort OKAZJA. Brawo Briju. Sami od Siebie. Frajerów już nie ma pod tym adresem Lucyferku. czy może Długi, Fordzie itp. itd
Briju niczym spece od klonowania lipnych komunikatów mają na forum swoje trolle? Mają całą ferajne trolli. Długi,Adaśko,Sentex, Ruski, Lucyfer itp itd. Ale NIKT JUŻ SIĘ NIE NABIERZE na wasze LIPNE kiwki. A Pan Skarbówka liczy już tylko dni.
Kurka wodna, warzywniak obok mnie ma 3.500zł dziennie obrotu. Briju czy tam ta śmieszna Interma może pomarzyć o takich obrotach, nawet na przestrzeni tygodnia. 3 dni a obrót zerowy. Powiedzmy sobie szczerzev- to bagno. Od Piotrowskich w Gnieźnie, przedsiębiorcy boją się nawet wynająć wolne lokale, które stoją miesiącami, a niektóre latami wolne. Coś w tym jest.
Kaktus. Z Ciebie jest trol. Ja patrzę i widzę to w bardzo dobrych pozytywach. Obejrz jak inne firmy teraz prządą na giełdzie. Pajac z Ciebie i tyle w temacie.
Nawet jak US wyskoczy z nowymi pomysłami VAT'owskimi to i tak to wszystko już dawno jest zdyskontowane w obecnym kursie. Spółka pożyczy następną kasę i w rezultacie wcześniej czy później i tak wyjdzie na swoje ! Nie mam najmniejszych wątpliwości !
Za to wyniki świadczą o Briju. Zjazd akcji z 36 zł na 2 zł to prawdziwy majstersztyk. Nic tylko klaskać. Takie te SUŁTANY z Gniezna są. M I S Z C Z E !!!!
Ten człowiek twierdzi, że to nie polityczna sprawa, a oczywistym jest narzucona nagonka US na firmy prywatne! W tym wypadku US dopatruje się "dziury w całym", gdy prawo mówi jasno inaczej : "Podatnik wykonujący w odniesieniu do złota inwestycyjnego czynności zwolnione od podatku na podstawie art. 122 ustawy o VAT ma prawo do obniżenia kwoty podatku należnego o kwotę podatku naliczonego". Dlatego firma jest na pewnej wygranej pozycji i każdy normalny sąd, już dawno zamknął by ta sprawę!
Briju i wygrana w sądzie w jednym zdaniu nie występują. Przypomnę tylko jak Gnieźnieński Pan Prezes jeździł do Bydgoszczy wspomagając finansowo żonę złotnika, który to złotnik siedział onegdaj w więzieniu za matactwa na VAT z ...... Pogadamy jeszcze o tym z kim?
Lucyferkowi z nerwów się coś zacięło? Wcale się nie dziwie. Te nerwy w Sułtanów w Gnieźnie codziennie o 6 nad ranem robią widać swoje. Sami od Siebie. WAM JUŻ ABSOLUTNIE NIKT NIE WIERZY. I co za tym idzie Briju może dodrukowywać miliony akcji. BRIJU RUBICON MANIPULACJA.
Rada: Nie idźcie bracia Daltony na wymiany. Za każdym razem dostajecie łupnia. Przecież wasz towar krąży między sklepami. Waszego towaru na rynku jest 2 razy mniej . Jak nie trzy. Wiem to z pierwszej ręki. Potrafię słuchać. Gdyby Pan Skarbówka wszedł do salonów to, by się dopiero zdziwił. Może warto. W jeden dzień do wszystkich o tej samej godzinie.