• Re: Spadek z 6,- do 1,- MASAKRA Autor: ~gucio [86.111.99.*]
    Dnia 2016-10-06 o godz. 10:03 ~Zdrojek napisał(a):
    > Nie przejmowałbym się takimi spadkami. Od kilku miesięcy kurs utrzymuje się w przedziale 70-80gr.

Zdrojek - to ile jesteś stratny na tej spółce. Wiem że uśredniasz ale to dno jest coraz niżej.
  • Re: Spadek z 6,- do 1,- MASAKRA Autor: ~Niksa93 [78.129.174.*]
    Nikt się otwarcie nie przyznaje do strat giełdowych ;) Narzekać będą starzy wyjadacze. Nowi? Niekoniecznie. Powodów nie mają
    Dnia 2016-10-07 o godz. 14:08 ~Niksa93 napisał(a):
    > Nikt się otwarcie nie przyznaje do strat giełdowych ;) Narzekać będą starzy wyjadacze. Nowi? Niekoniecznie. Powodów nie mają

Chyba jesteś tu od niedawna. Kilka lat temu przyznałem się że wyskoczyłem z małą stratą.Całe szczęście dla mnie.Ostrzegałem też przed inwestycjami ale to już nie moja sprawa.
    Ciekawe co masz na myśli pisząc że nowi powodów do narzekania nie mają. Ja jestem tym starym i na giełdzie głównie inwestuję żeby zarabiać więcej niż na lokatach. Ja tu zarobku nie widze.
  • Re: Spadek z 6,- do 1,- MASAKRA Autor: ~Zdrojek [185.79.33.*]
    Starzy wyjadacze będą narzekać na spadki w przeciagu lat. Nowi na to nie będą narzekać, bo ominęło ich to szerokim łukiem. Zarobku nie ma na chwilę obecną. Spółka ma przestój. Ale jest w takiej sytuacji, z której bez problemu ruszyć mogą.
    Dnia 2016-10-10 o godz. 08:34 ~Zdrojek napisał(a):
    > Starzy wyjadacze będą narzekać na spadki w przeciagu lat. Nowi na to nie będą narzekać, bo ominęło ich to szerokim łukiem. Zarobku nie ma na chwilę obecną. Spółka ma przestój. Ale jest w takiej sytuacji, z której bez problemu ruszyć mogą.

Zawsze mnie rozweselisz.

• Re: Spadek z 6,- do 1,- MASAKRA Autor: ~Joker69 [217.147.83.*]
    Mnie też XDDD
  • Re: Spadek z 6,- do 1,- MASAKRA Autor: ~Zdrojek [185.79.33.*]
    Cieszę się Gucio, że zawsze rozweselam Cię. Szkoda, że nie mogę powiedzieć tego samego o Tobie. Poza czarnymi wizjami nic więcej nie jesteś w stanie wydukać ;) Coś kiepsko dla osoby, która od kilku lat hejtuje spółkę po całości. Zero wiarygdoności ;)
  • Re: Spadek z 6,- do 1,- MASAKRA Autor: ~RPL [78.129.174.*]
    Bić się możecie latami. Racje zweryfikują kolejne raporty kwartalne. Uznaję jedną zasadę. Nie przesądzać póki nie zobaczę czarno na białym
  • Re: Spadek z 6,- do 1,- MASAKRA Autor: ~zared [77.255.49.*]
    Przesadzone słowa Gucio. Lat świetlności nie bedzie. Pogódźmy się z tym. Jakkolwiek utrzymują poziom swoich akcji. Tyle. Jest bynajmniej stabilnie
    Dnia 2016-10-12 o godz. 10:25 ~zared napisał(a):
    > Przesadzone słowa Gucio. Lat świetlności nie bedzie. Pogódźmy się z tym. Jakkolwiek utrzymują poziom swoich akcji. Tyle. Jest bynajmniej stabilnie

A w którym miejscu ?

O co pytasz? Zadaj konkretne pytanie kolezko ;)

btw. ładnie dziś jest na giełdzie. Ciepłe wiatry posłużyły nawet CCS. Kocham zielony kolor
  • Re: Spadek z 6,- do 1,- MASAKRA Autor: ~Zdrojek [173.234.116.*]
    Cały Gucio. Nie sprecyzuje pytania, ale przyczepi się, że Ty popierasz opinie innych ;)
    Nie pierwszy i nie ostatni kolego ;) Rzuć okiem na Energe. Podobna strategia ;)
  • Re: Spadek z 6,- do 1,- MASAKRA Autor: ~Zdrojek [77.255.49.*]
    Nigdy nie wiesz z kim udzielasz się na forum. 3/4 to tani naganiacze lub żeracze na akcje. Grosz do grosza, a zbiorą na akcje i potem zrobią z nimi co chcą :D
[x]
CCS 10,53% 0,63 2026-02-24 10:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.