Dnia 2016-10-07 o godz. 14:08 ~Niksa93 napisał(a): > Nikt się otwarcie nie przyznaje do strat giełdowych ;) Narzekać będą starzy wyjadacze. Nowi? Niekoniecznie. Powodów nie mają
Chyba jesteś tu od niedawna. Kilka lat temu przyznałem się że wyskoczyłem z małą stratą.Całe szczęście dla mnie.Ostrzegałem też przed inwestycjami ale to już nie moja sprawa. Ciekawe co masz na myśli pisząc że nowi powodów do narzekania nie mają. Ja jestem tym starym i na giełdzie głównie inwestuję żeby zarabiać więcej niż na lokatach. Ja tu zarobku nie widze.
Starzy wyjadacze będą narzekać na spadki w przeciagu lat. Nowi na to nie będą narzekać, bo ominęło ich to szerokim łukiem. Zarobku nie ma na chwilę obecną. Spółka ma przestój. Ale jest w takiej sytuacji, z której bez problemu ruszyć mogą.
Dnia 2016-10-10 o godz. 08:34 ~Zdrojek napisał(a): > Starzy wyjadacze będą narzekać na spadki w przeciagu lat. Nowi na to nie będą narzekać, bo ominęło ich to szerokim łukiem. Zarobku nie ma na chwilę obecną. Spółka ma przestój. Ale jest w takiej sytuacji, z której bez problemu ruszyć mogą.
Cieszę się Gucio, że zawsze rozweselam Cię. Szkoda, że nie mogę powiedzieć tego samego o Tobie. Poza czarnymi wizjami nic więcej nie jesteś w stanie wydukać ;) Coś kiepsko dla osoby, która od kilku lat hejtuje spółkę po całości. Zero wiarygdoności ;)
Dnia 2016-10-12 o godz. 10:25 ~zared napisał(a): > Przesadzone słowa Gucio. Lat świetlności nie bedzie. Pogódźmy się z tym. Jakkolwiek utrzymują poziom swoich akcji. Tyle. Jest bynajmniej stabilnie
Nigdy nie wiesz z kim udzielasz się na forum. 3/4 to tani naganiacze lub żeracze na akcje. Grosz do grosza, a zbiorą na akcje i potem zrobią z nimi co chcą :D