Czytaliście wczorajszą po sesji wycenę przez boś spółki eurotel ? Dali skromne 55 PLN w perspektywie 12 miesięcy a kurs był 22.50 :) na otwarciu skorzystałem z informacji :) ktoś skorzystał?
Jeszcze taki scanriusz mi chodzi po głowie. Jutro zieleń, a w poniedziałek powtórka zieleni, ale dużo wyzej Marian - hehehe. Nie ma co wybrzydzać. Dwie zielone sie należą jak psu miseczka - hihihihi
Podatek z jednej strony zmniejsza zysk banków ale podkopał też zaufanie do rynku i popsuł atmosferę a to ważne. Krytykowaliśmy poprzedni rząd a nowy robi to samo. Ratuje nas atmosfera zewnętrzne ale podbitki są wykorzystywane do wychodzenia z rynku i gaszone. Jak dla mnie poszła pierwsza fala spadku a teraz konsola i otoczenie zadecyduje co dalej. Jak bazowe wejdą w korektę to możemy być przodownikami spadków i przyjdzie druga fala a w niej atak na 2600.
Akcje znikają, shorciarzowi podbierają akcje. Dobra nasza chłopaki - hihihihi, przyszly tydzień 2920 tam sie widzimy. Próba domknięcia luki na bankach kusi byc. Ale czy udana? No wlasnie? Stawiam na 18k.
To wszystko dzięki eurotel - hehe, a generalnie dane mamy w pompie. Im gorzej w USA tym lepiej u nas. Bo wtedy dopiero pojadą windą do nieba - hehehe, czekamy na windę do nieba - hihihihi
Nawet o Stany nie ma się co martwić. Europa kupi co mają do sprzedania, a jakby co to podniosą najwyżej cła komu trzeba :))) Ogólnie rewelacja, można już podnieść wzrok w górę :)))) O wrześniu to jakieś bajki były dla małych dzieci.
No i powiem wam, ze ladnie spadało to i ładnie rosnie- hihihihi. Prognoza podtrzymana na przyszły tydzień 2920. Mimo ze jutro moze sie zaczerwienić. A mi to rybka... hihihi trzymta siem shorciaczki. Jakoś trzeba ...
Co rozmawiasz z shorciarzami? Oni tylko spadki widzom. to Daily zamykali L. Nic sie nie dzieje. Jutro kontrolowany spadek. A w poniedziałek rakieta. Taka sytuacja - hihihihihi
Zamek tygodnia od kilku dni pisze ca 2804 na indeksie. Trzeba czytac wykres i swiece i wszystko dookoła, a nie strzelać. Hihihihi. Tylko shorciarze mi ten obraz zamazujom - hihihi
Z 10pkt zostało koledze 5, no jeśli zlapal S po 2840. Kabaret kabaret i jeszcze raz kabaret. I tak sie uparł na te S, co generalnie dostaje bęcki non stop. Hihihi
Co tu się wyprawia? Rano spadało nawet 20 pkt i wyglądało, że się rozpędzają, ale nastąpił zwrot i przekręcili wajchę w drugą stronę. Gruby wziął w jasyr świeże miśki.
Co Wy macie z tymi S? Byle Górka juz shortuja. Rzucają sie jak byk na krowę. Ludzie ludzie, opanujcie sie - hehehe. Żeby nie bylo Waam za łatwo to w przyszłym tyg 2920 - hihihihi
Ja nie grałem S tylko dwa razy oddałem L aby taniej wziąć... za trzecim razem numer nie wyszedł bo zamiast oddać to dokupiłem L ... ale ogólnie nad 2850 będę liczył gdzie oddać na zewnętrznych zniesieniach fibo ...
Kurcze,.ale naprawdę wy bierzecie kilka pkt.? To Przeciez sie nie opyla. No co najmniej minus 100 i plus 100 przyjac na klate. To jakos wyglada zacnie. Hehehe