Teraz spadki. Usd w kierunku 3,8. Euro w 4,35 celuje. Dopiero cos tam gdzieś mozna próbować. Jak będziemy atrakcyjni dla zagramanicy - hihihi, a teraz banki powolna wyprz.
Każdy wierzy w co chce i śni co mu wyobraźnia podpowiada. Potrafię nie grać, nie pisać i na forum nie zaglądać. Ale skoro piszę o kocu to jak nie spróbować ?
To nie za bardzo ma chęć spadać. Jutro sie okaże czy my nie wyciśniemy z misia ostatnich soczków. Hihihi, ale z drugiej strony zrobic szybki spadek. Zrobic duże uszko od filiżaneczki tak do 2900 i drugim wybiciem na 3050. Wtedy zachęcić misia do spadków i w nos mu znów dac - hihihi
Ale się porobiło, przedtem łysy a teraz drugi odchodzi. To kto będzie teraz zapodawał analizy na stooq? Jak żyć panie premierze? I jak grać? Kto mi teraz powie, jak stawiać kreski? Teraz to chyba tylko wróżbita Maciej pozostał. No, jeszcze jest ten od chodzika księżycowego, ale nie wiem, co mam o tym myśleć. Toż to dla mnie kosomos jest. :)
Pożegnanie i podziękowanie https://stooq.pl/mol/?id=10314
Wg mnie Stany dziś podejmą jeszcze jedną próbę wzrostową, tym razem udaną a u nas będą dziś wyskoko trzymać, mimo, że dziś piątek. Tak to widzę. Z rana może dadzą jakąś nadzieję miśkowi tak, jak to było wczorraj.
A wg mnie na dziennym mamy filiżankę. Zakładajac, ze mamy zasięg ca160pkt, to musimy zrobic teraz uszko. Znów zakładając, że 60fibo zrobimy to jakies ca100pkt w dół powinniśmy zrobić, ale moze tylko 50fibo to juz tylko 80pkt. Wtedy powinno nastąpić wybicie właściwe z zasięgiem 3050-3100 indeks. To nie apteka przypominam. Sadze, ze w najbliższych dniach przetestują ca 2900, ale możliwe ze nawet 2900 nie tkną i odwiną rakietę. Ale wypadałoby to powiązać z walutami. Osłabić je na zejsciu w dół, ustabilizować i wtedy rakieten. Ciekawe czy uwolnią te moje Ski. Wdepnalem w szambo. Tak to jest byc po stronie przegrywa- buhahaha. A to juz tak 3 lata ten przgryw dostaje po głowie- hihihihi
Wg mnie konsolidacja na bankach 19k - 17k. Wybicie prostokąta 15-17 to teraz tu sie będziemy bujać. Zapewne z testem 17k i 19k w jakies przyszłości. No po prostu tak musi byc. Tylko czas czas.
Wygląda to tak jakby opóźnieni, dzis zamykali Lki. Stąd Lop w dół. A niecierpliwi z S również zabierają ze stołu marne 10-30pkt. I kto tu jest cieniasem? Bo chyba widac ze shorciarzyki zgarniają marne punkciki i siem cieszom. buhahaha, a byki spijają całą śmietankę. No cieniasy te shorciarze, ze szok normalnie - hihihi
A jakbym chciał byc aptekarzem to banki mogą 19.300 tak prawie idealnie klepnąć. Ciekawe czy nasi gracze są aż tak dokładni. No i znow ath na bankach zrobili. Hohoho
I powiem tyle. Jak są w fali wzrostowej to i allegro po 100zl by kupili. No ile razy będą walić w sufit? Chcą ulicę wykonczyc i tyle. Zawsze tak bylo. Jest I bedzie. Kto kupuje mbank po 945zl? No chyba o zdrowych zmysłach nikt tego nie robi. Pytam kto ale wezmie za 1400 na indeksie. Co to za złodzieje zrobili? Hihihi
Chyba dzis shorciarzom dołożą parę punkcików, aby wysypłali resztki cashu- hihihihi, 7kowcu- jak tam sny? Hihihihihi, bo cos chyba nie pyklo - buhahaha
Powiem wam, ze wcale sie nie dziwię ze ludzie mają dość tego bagna. Jesli przy 3k oni dalej L biorą, to tylko po to aby powiezc druga stronę. No nie ma innego wytłumaczenia. Nie rozumiem nadal kto tym steruje. Jak 1400?? Kto to zrobil? Teraz 3k. Niech ktoś sie za to wezmie. To tak samo jak z kredytami frankowymi. No po prostu białe kołnierzyki sie bawią ludźmi jak pacynkami. Szuje I tyle
I kręcą tymi samymim akcjami. Niskie prowizje maja. A Lud jak zwykle w czarnej. Kto sie za to wezmie. Hihihi, danaldiniu weź siem za to. Danaldiniu - buhahaha
I co teraz? Emeryci chyba nasi wygrali? Co? Mogą spokojnie spienięża przyszle emerytury? A moze wyzej na 4k?hihihihi, no jak SS zrobiom to i 5k moze być
Walka była długa i męcząca, ale wygląda, że trwale dziś 300 pkt przekroczą, byki odkywają dawno nie widziane tereny. Ostro się miśki bronią, ale twierdza 3000 pkt w końcu padnie. :)
Idą dalej, co tu się dzieje? A w takich sytuacjach pojawia się, ale nie zawsze, gwałtowna ucieczka drugiej strony. 3040 pkt wydaje się kosmos, ale kto wie, czy dziś tyle nie pyknie. Stany są niżej niż wczoraj w ciągu dnia a my jesteśmy na nowym szczycie, nawet Niemec troche oklapł. No ciekawe, jak dziś skończymy.
Powiem tak. Czy grasz krótkoterminowe, czy długoterminowy, jednak jest.pewne i tak Cie powiozą. Buhahah tak jak mnie. I tak kiedyś spadnie. To se zostanie te Ski, ale depo mi taka remontade robią, ze az strach tam zaglądać. Co to szujki? Jak masz L to nie rusza za chiny do góry masz S to oni walą w gore ile wlezie.czyvtez tak macie?
I teraz pytanie czy granie na FW ma sens? No odpowiem ni hu..... ja. Zarobisz 5k a oddasz 20. Trza z tego sp.... lac bo szkoda życia. Chciałem shortow wieźć i sie złapałem sam ... kara musi byc - hahaha
Cwany grubas pięknie to rozegrał. Na koniec jeden strzał, na emocjach. SL ludowi pewnie wytłukli na skach. Obawiałem się takiego strzału szczególnie rano. Jak ruszają banki ostatnio a pierwsze PKO to czujnym trzeba być. Mam wątpliwości czy dobrze zrobiłem pakując S na koniec no ale byli ponad 3000 i nie spróbować byłby grzech. Wszystko teraz w rękach Jankesa a tam dzień zwrotu coraz bliżej ... Ale czy to dzisiaj ? Mam wątpliwości...
No ok tylko kto trafił S po 2990 i kto zamknąłem S po 2950. No raczej mało kto. Czyli nikt jie zarobi? A większość z S po prostu straciła. Szuje I tyle powtórzę.
7kowcu, czy twoj sen jest antywskaznikiem? Hihihi, mi zamkna część pozycji w poniedzialek z urzedu. Depo mnie jie wysyarczy - hihihi. Takie ruchy wykończą każdego. Nie ma szans.
Dlatego ja preferuję opcje nie fw 0 stresu i wiadomo ile można stracić wczoraj nad 3000 nie wziąłem fw tylko opcje put rano nie miałem problemu co robić zamieniłem puty z zyskiem ponad 40% na opcje caal i pogoniłem na koniec ponad100% zysku ...
Chopie co aty wiesz? W. Co Ty grasz? Ja zakładam ruch 200pkt co najmniej. I wyszedl 160 tylko w drugą stronę- buhahaha. Jestem taki sam specjalista jak miszczowie każdej rozkminki- buhahaha
jak zakładasz ruch 200 to graj z trendem zanim nie zrobią 3250 to w dół ruchu 200 ptk raczej nie zobaczysz a 3250 to tylko minimalny zakres fali głównej ...