Niesamowite, a dwa dni temu przy suficie był gwałtowny zjazd w dół. Maksymalnie przy sesjach mocy robią 60-70 pkt. Po wyborach były sesje i po 100-110 pkt. Ciekawe, czy dadzą radę coś więcej dziś zrobić. Miśki musiałyby pęknąć.
No ale u nas nie mają w co ładować kasy poza akcjami. SJakieś tam udawane spadki w Stanach będą nawet dobre dla nas, będą mieli więcej kasy na podkręcenie WIG20 jutro.
Ladujcie pod korek L-ki, zamknijcie komputer i wroccie za kilka tygodni skoro jestescie tacy pewni. Na chwile obecna to siedzicie bidoki nęcone hazardowaniem
Przepraszam szorciarzy, bo to jednak nieszczęście dla nich co się szykuje. Kiedyś to forum było przejęte całkowicie przez szorciarzy, ale proporcje odwrócone i szorciarzy wymiotło, względnie działają mam za dużo kasy i chcę dreszczyku emocji. Możliwe, ze za mocno biję drugą stronę niechcący - bo na pochyłe drzewo najłatwiej skoczyć. Nie chcę nikogo pognębiać i niczyje porażki nie cieszą. Zwłaszcza gdy zwycięstwa przecież tak łatwe dla elek.
Jeżeli to do mnie było że brak mi wyczucia rynku i że gram na demo,to jesteś w błędzie Jacur.Na swojej S mam tylko 14 pkt straty,to jest niecałe 0,6%.Jutrzejsza luka spadkowa odda mi to z nawiązką.