Qwerty po co podbijasz mój wątek sprzed kilku lat jak jakieś kilka miesięcy temu ci pisałem że nie posiadam już akcji i nie mów że nie pamiętasz bo mi nawet odpowiedziałeś , zresztą jak chcesz to poświęce troche czasu i to odnajdę dla ciebie. Jakbyś nie zauważył to sytuacja diametralnie się zmieniła , ja grałem pod połączenie z the batteries do którego jak już wiemy nie dojdzie, wyskoczyłem z kwita po 2,60, po całej tej sytuacji z saule i tego co się zaczęło dziać wokół colubusa uznałem osobiście że ryzyko jest zbyt duże żeby dalej trzymać te akje , czy dobrze postąpiłem ? w mojej ocenie tak skoro sprzedałem 125% wyżej od dzisiejszego kursu, to jest giełda, sytuacja się zmienia bardzo szybko i bardzo szybko trzeba reagować, masz tu najlepszy przykład, zjazd 50% w dół w dwa dni, pisałem ci ze strasznie mi szkoda ludzi którzy uwierzyli w to połącznienie, zainwestowali swoje ciężko zarobione pieniądze a nic z tego nie wyszło, to co ty robisz ze swoimi pieniędzmi wogóle mnie nie interesuje, jak dla mnie to ty możesz sobie palić nimi w kominku, po tym co tu się wydarzyło ja w żadne bajki z fajki już tu nie uwierzę , a co zrobiliście z tego forum z włodim to aż głowa puchnie, nie wiem który z was ma bardziej nierówno pod sufitem ale aż ciężko w to uwierzyć. Twoje zachowanie dla mnie też daje do zastanowienia kto ty wogóle jestes, do tej pory pisałeś jaki to świetny dill że dojdzie to tego połączenia , że w końcu zadebiutuje na gpw jedyny na świecie producent baterii ze stałym elektrolitem. że pilnują procedur i wszysko jest ok, że czaskasz na espi o połączeniu które jest już tuż tuż już bliziutko.... i nagle co ...tak ci się odmieniło? Daje do zastanowienia prawda?
Kiedy pisałem, że świetny deal? Rok temu. Później zmieniłem stosunek do the batteries, choć prawie do końca jeszcze liczyłem, źe ich oświadczenia są coś warte. Po cutowanym na forum raporcie zawierającym błędy stylistyczne i formalne miałem już bardzo poważne wątpliwości. Tak więc mylisz się, a twój wątek będzie podbijany tak długo, jak długo psychol z forum jrh będzie podbijal inne wątki i spamował. Podbicie za podbicie. Tak samo było z sorbusem. Zgłoś mendę, to może przerwiesz jego chore akcje.
Autor: ~Qwerty [94.254.128.*] 2025-06-18 18:38 Tu się nic nie zmieniło. Według umowy na gpw zadebiutuje jedyny na świecie producent baterii ze stałym elektrolitem.
dokładnie to pisałeś o tym jeszcze w czerwcu 2025 roku, jak po malutku zacząłem się ewakuować z tego papiera, a powiem ci że wcale nie było łatwo, ze 4 tygodnie to sprzedawałem bo obroty jakie były i jakie są każdy widzi, a skoro sam piszesz że równiez dopadły cię jakieś wątpliwości to aż dziw że nie postąpiłeś tak jak ja> Tak jak ci pisałem wcześniej na giełdzie trzeba szybko reagować na to co sie dzieje w danej chwili, wszystko w temacie, zostawiam was w waszym bagienku
Według psychotrolla włodiego, jesteś nagonem Rafał. Czy potafisz odróżnić przyczynę od skutku? Podłość od reakcji na nią? Udowodnij to i zmień ton, bo pouczać to ja ciebie, a nie ty mnie. Jak na razie zawodzisz na całej linii.
Ale dlaczego mnie obraźasz , czy ja cię kiedykolwiek obraziłem na tym forum, rozumiem ze ci nerwy puszczają ale żeby się posuwać aż tak daleko. Po raz kolejny muszę ci wytłumaczyć, bo widzę że do ciebie to nie dociera i wypierasz rzeczywistość, te posty z przed kliku lat nie maja w dzisiejszej rzeczywistości i sytuacji spólki żadnego znaczenia, wszysko się zmieniło o 180% po tym co spółka podała do wiadomości w ostatnim ESPI czyli brak połączenia z the batteries. jeszcze raz ci to napiszę że na giełdzie trzeba szybko reagować na to co się dzieje i szybko podejmować decyzję, spoko nie ma połącznie, a spółka dodatkowo w raporcie z 1.12.2025 jakie ryzyko jest z tym związane , cytuje : (...) ryzyko niepowodzenia realizacji transakcji połączenia ze spółką THE BATTERIES Sp. zo.o. założonej w Umowie Inwestycyjnej do której Spółka wraz z innymi podmiotami w tym z inwestorami przystąpiła w dniu 8 czerwca 2022 r. Wspomniane powyżej ryzyka i okoliczności w ocenie Zarządu mogą wpływać istotnie na płynność finansową Spółki. Ryzyka te – gdyby się zmaterializowały – mogłyby spowodować brak możliwości zapewnienia dalszego finansowania Spółki, co stanowi istotną niepewność kontynuacji działalności Spółki (...) koniec cytatu
Dodatkowo już nie raz przyznałem na forum że się myliłem co do połącznie , wziąłem wszystkie informację pod uwagę, połączyłem kropli i doszełem do wniosku że dalsze trzymanie akcji jest zbyt ryzykowne, proste i logiczne. dam ci przykład : bierzesz pod obserwację spółkę ktora komunikuje inwestorów o nowych inwestycjach, co przejawia się w coraz to lepszych raportach , rosnących przychodach, spółka zaczyna zarabiać rozwijać się więc kupujesz akcję, ale jeśli po jakimś czasie w spółce dzieje się żle, wyskakują jakieś trupy z szafy, zystki wyparowują albo zostają wyprowadzane ze spółki to co robisz? Trzymasz dalej czy uciekasz ? I tak to właśnie bywa na giełdzie , trzba szybko reagować żeby nie zostać z ręką w nocniku
Najwyraźniej.
Jak miał akcje, to jakoś nie spierał się ze spadziową spółdzielnią sorbusa, korzystał z wysiłku Qwertyego. A jak sprzedał, to sam zaczął naganiać do sprzedawania, śliski typ.